2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جان بخواب منم صبح ساعت ۸ بیدار شدم خوابم میاد ولی گرما نمیزاره

می‌خوام بخوابم... حیف مختار میده باید بشینم نگا کنم😂😭

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
من دلم کربلا میخواد🥺

ای جااان عزیزممم ایشالله خدا قسمتتون کنه اگه شرایطش رو دارین برین و گرنه اگه نمیتونین برین و اونقدر دلتون میخواد بدون که همون قدرشم ثواب داره که دلت کربلا و میخواد

پول بدهیمون بدیم ماشین بخریم ...نمیدونم والا فعلا اینقد گرفته ایم هم خودم هم همسرم ن تفریحی که روحیم ...

ای جانم عزیزم ایشالله ماشین قسمتتون بشه الان خیلیامون مشکلی افسرده شدیم فقط باید تلاش کنیم و به خدا ایمان داشته باشیم اگه دوس داشتی میتونی واسه حاجتت قرآن بخونی

ای جانم عزیزم ایشالله ماشین قسمتتون بشه الان خیلیامون مشکلی افسرده شدیم فقط باید تلاش کنیم و به خدا ...

ممنون عزیزم میخونم..سرکتا بازکردم بهم گفتن یه حسد سنگین داری خیلی گرفته ام نمیدونم باورکنم نکنم گاهی حال روحیم خیلی بدمیشه

ممنون عزیزم میخونم..سرکتا بازکردم بهم گفتن یه حسد سنگین داری خیلی گرفته ام نمیدونم باورکنم نکنم گاهی ...

عزمزمه مونده به اون شخص فل یا سرکتاب که میگیره کارش درست و دقیق باشه بعضیا علم غیب دارن ولی هیچوقت هیچوقت واسه مشکلت یا باطلی دعا یا هردعایی که نرو سمت دعانویس که بعدا مشکلات بدتری میاره تو زندگی یا بدبخت میشه آدم

اگه سوره بقره هرروز بخونی خیلی خوبه سبک میشی ایشالله