من برای کارای دندونام چند ساله میرم کلینیک دردیس سعادت آباد، چهار راه سرو هستنش. کار دندونپزشکاش عالیه . من از پر کردن دندونام تا کامپوزیت ونیر دندونام رفتم اونجا .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اورژانسی رفتم کلینیک صدر برای عصب کشی خیلی اکی بود هم دکتراش خوبن هم کلینیک مجهزیه نیاز نیست واسه ...
منم برای بیایچینگ دندان ها رفتم درمانگاه صدر خیلی راضیم و از مواد خیلی خوبی استفاده کرد و اصلا مینای دندانم دچار آسیب نشد و دندان خیلی سفید شدم من که راضیم ازشون .
خانم دکتر قنبری توی گیشا و مهم اینکه خودش هم مسواک و هم خمیردندون مناسب دندون بهت میده یکبار به من هربکس داد و یک بار دیگه پرسیکا هر دو خیلی برام خوب بود و کارش هم خیلی خوبه و مناسبه جرم دندونام و گفت و وقتی این خمیردندون ها رو می کنم خیلی سفید می کنه
سلام. کلینیک دندانپزشکی روژانا تو اندرزگو عالیه.. دکتر بهرامی کارشون حرف نداره.. من پیش ایشون عصب کشی و کشیدن و ایمپلنت داشتم اصلا درد نداشتم هیچ کدومشو.. کارهای لمینیت و زیباییشونم دیدم عالیه و احتمالا پیششون انجام بدم.. قیمت هاشونم به نسبت بسیار مناسبه و هزینه اضافی دریافت نمیکنن.. پزشکاشون بسیار با اخلاقن