2777
2789
عنوان

معرفی کلینیک دندانپزشکی خوب؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 54946 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اورژانسی رفتم کلینیک صدر برای عصب کشی خیلی اکی بود هم دکتراش خوبن هم کلینیک مجهزیه نیاز نیست واسه ...

منم برای بیایچینگ دندان ها رفتم درمانگاه صدر خیلی راضیم و از مواد خیلی خوبی استفاده کرد و اصلا مینای دندانم دچار آسیب نشد و دندان خیلی سفید شدم من که راضیم ازشون .

به نظر من بهترین کلینیک دندانپزشکی که تا حالا رفتم، سیب سفید بوده که هم کارشون خوبه و هم شرایط پرداخت اقساطی دارن. من براتون لینشکونو میذارم که راجع به کامپوزیت دندان خودتون بخونید و شرایط اقساطشونو بدونید. https://www.sibesefidclinic.com/post/composite

خانم دکتر قنبری توی گیشا و مهم اینکه خودش هم مسواک و هم خمیردندون مناسب دندون بهت میده یکبار به من هربکس داد و یک بار دیگه پرسیکا هر دو خیلی برام خوب بود و کارش هم خیلی خوبه و مناسبه جرم دندونام و گفت و وقتی این خمیردندون ها رو می کنم خیلی سفید می کنه 

سلام. کلینیک دندانپزشکی روژانا تو اندرزگو عالیه.. دکتر بهرامی کارشون حرف نداره.. من پیش ایشون  عصب کشی و کشیدن و ایمپلنت داشتم اصلا درد نداشتم هیچ کدومشو.. کارهای لمینیت و زیباییشونم دیدم عالیه و احتمالا پیششون انجام بدم.. قیمت هاشونم به نسبت بسیار مناسبه و هزینه اضافی دریافت نمیکنن.. پزشکاشون بسیار با اخلاقن

من تعریف کلینیک نیک خیلی شنیدم، اما حالا دنبال جای خوب برای کامپوزیتم و نمونه کارای کامپوزیت دکتر حیدری دیدم خیلی خوب بود

کسی میشناسه؟یا جای خوب معرفی کنه برای کامپوزیت