2777
2789

نه فقط غذا مونده و تو یخچالی و سرد نخور.لبنیات و سبزیجات تازه مصرف کن.فست فود رو حذف کن.ورزش کن.انشالله به زودی با خبرای خوب

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
نه فقط غذا مونده و تو یخچالی و سرد نخور.لبنیات و سبزیجات تازه مصرف کن.فست فود رو حذف کن.ورزش کن.انشا ...

خیلی استرس دارم

میشه بپرسم شما چندوقت اقدام بودین

دعا کن زودتر بیام تاپیک بزنم باردار شدم

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی استرس دارم میشه بپرسم شما چندوقت اقدام بودین دعا کن زودتر بیام تاپیک بزنم باردار شدم

استرس نداشته باش

چون بعد هم ک باردار شی بازم این استرس ها هست

ولی از الانت لذت ببرررر

من نزدیک یسال اقدام بودم 

زندگیو به خودم زهر کرده بودم ولی یهو به خودم اومدم و دو ماه بود ک واقعا بیخیالش شده بودم و درست از زندگی لذت میبردم

همون موقع باردار شدم

ولی خوب از اول بارداری لکه بینی اینا داشتم

الانم ک یماهه استراحتم و همش یجا دراز کشیده ام 

زندگیم کلا یمدل دیگه شده

خیلی استرس دارم میشه بپرسم شما چندوقت اقدام بودین دعا کن زودتر بیام تاپیک بزنم باردار شدم

استرس خودش یکی از موانع بارداریه.

من سر بارداری اولم ماه اول حامله شدم چون بیخیال بودم.واسه این یکی چون استرس داشتم کمی مشکلات خودم و شوهرم هفت هشت ماه طول کشید.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
شوهرمم میگه بیخیال باش

عزیزم حتما میشی ایشالا ولی قبلش رفتی چکاپ برای سلامتیت؟ مثلا از 3 ماه قبل باید اسیدفولیک مصرف کنی و اگه دندون خراب داری درست کنی یا اگه کم کاری تیرویید داری حتما قرص بخوریو..

غذایی هم شنیدم از یه ماه قبل پدر انار و به بخوره بچه زیبا میشه..

💟همسرم همیشه دوستت خواهم داشت❤