2777
2789
عنوان

بعد دعوا که کارمون تا طلاق کشید

546 بازدید | 37 پست

دیروز بعد دعوا هایی که کرذیم شوهرم رفت غذا گرفت و یه عالمه برا خونه خرید کرد تمام خوراکیایی که من دوس داشتمو خرید بعدش گفت من از خونه بیرون میزم تا تو بچه ارامش داشته باشید 

امروز رفتم  با پولای پس اندازم یه النگو خریدم برا خودم 

نمیدونم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام موقع عصبانیت چنان وحشی میشه تا چندیدن ساعت دادو فریادو فحش میده بعد اروم که شد یه ادم دیگه میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا معمولا همینطورن اون لحظه خون به مغزشون نمیرسه خرید النگو چه ربطی داشت دعوا سر اون بود؟

نه سر اینکه به بچه قاشق بزرگ غذا دادم سر چرت ترین مساعل دعوا و فحاشی میکنه 

من اصلا دعوا نمیکنم ولی اون بهانه گیره و بی نهایت عصبیه حتی اگع من سکوت کنم

شوهر منم همینه.وقتی اینجوری میشه فقط میرم اتاق.هررررچی بگه جوابشو نمیدم.الان خیلی بهتر شده.ولی بازم بعضی وقتا اونجوری میشه

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  

ومنی که اینطورییم وشوهرم فقط سکوت میکنه سکوتش بدترازهزارتافحشه برام وعصبیم میکنه کاش منم بتونم سکوت کنمویه گوشه بشینم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم