2777
2789
عنوان

خواهشا گزارش نزنید تعلیق بشم و همین طور نی نی یار تعلیقم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه خودش باید برای دین و مذهب انتخاب کنه(بزرگسالی) و رفت و آمد خانواده رو متوجه نشدم چرا؟

راجب رفت وآمد خانواده ها راستی وقتی اسی پایبند ومعتقده وخانواده ی اون شخص نیستن رفت وامد براش سخت میشه اختلاف سلیقه ها ونوع پوشش ها سخت میشه

بازم تربیت بچه اینجا سخت میشه 

چون تربیت بچه فقط دست پدرومادر تنها نیست خانواده های طرفینم نقش مهمی توتربیت دارند

چرا؟

چون پدر یا مادر تو همون خانواده رشد کردن وبزرگ شدن

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بله اخلاق و رفتارش خوبه و گفت من کاری به اعتقادات تو ندارم برا خودت نمازت بخون و .....و هر دو دبیر ه ...

اگر عقیده طرف مقابلت برات در اولویت باشه

سخت میتونی کنار بیای

مثلا بچه دار بشین بحثها بیشتر میشه

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

[QUOTE=347314247]سه سال میاد و میره خواستگاری نیکنه این موضوع رو اول من شروع کردم نه ایشون [/QUOTE

خواستگاری نمیکنه؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

بچه که قرار نیست خودرو خودش بزرگ بشه تا بزرگسالی که دین رو انتخاب کنهخداوند فرموندن من یه ذات کاملا ...

هرکسی دیدگاهی داره 

همه دین ها درکنار هم قشنگن 

چرا میشه 

مثلا دخترعمه من یک فرد کاملا مذهبی و شوهرش اصلا مذهبی نیست بچشون به دختر عمم و اون یکی به پدرش رفته