2777
2789
عنوان

یک اتفاق عجیب و جااالب 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منماز طریق گروه تلگرام چند تا دوست خوب پیدا کردم یکیشون شیرازه یکیشون کردستان یکیشونم کرج خیلی ماه و گلن واقعا بعد عید شیرلز مهمونشون بودیم یکی از خونه هاشون کامل در اختیارمون قراردادن با سوئیچ  ماشین ،همه چی هم تو خونه برامون گذاشته بودن،چای قهوه میوه شربت غذا همه چی اصلا نیاز نبود کاری کنیم حدود یکهفته اونجا بودیم هر عصر تا شب میامدن پیشمون کلی خوش میگذشت خدایی

ولی من دنبال یه راه فرارم از دوستی هایی که اینجا تشکیل دادم.. چون بنظرم مجازی فقط درگیر یه سراب شدنه ...

نه برا ما ک سراب نبود! من و اون دختر دوست شدیم ..‌ والان عین دوتا خواهریم... خیلی دختر و دوست خوبی هستش برام

منم یه دوست مجازی داشتم واتس اپ  واسه گروههای اشپزی بود یه بار یه چیزی خواست منم واسش فرسادم و دوست شدیم  عیدبود داشتن میومد شیراز زنگ‌زد گفتم پونزده نفریم ادرس بده بیام خونتون البته اولش پرسید مسافرت میری گفتم نه تعارف کرد بیا تهران یکی دوروز خوش میگذره وقتی مطمین شد برنامه مسافرت ندارم گفت ماداریم میاییم و منم گفتم شرمنده واستون هتل میگیرم من میزبان خوبی نیستم و قهر کرد

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته