دوستم تک فرزنده از شمال رفته جنوب برای زندگی.مثل سگ پشیمونه.نکنید اقا نکنید پدرومادر یدونس ولی شوهر تا دلت بخواد پیدا میشه یکیو پیدا کنید نزدیک خونتون باشه کارو زندگیش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نزدیکم. اجازه نمیده برم. خودشم منو نمیبره. خونه مامانش طبقه بالاست. همش خونه مامانش هست. من مامانم فوت شده. منو سر خاک مامانم نمیبره. تو رو امام حسین دعا کنین من از دستش خلاص بشم
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
فدات شم هر کی میخونه برام دعا کنه. با یه بچه که مدرسه استثنایی میره همش تو خونه هستم. بخدا دلم خون میچکه خواهرم
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏