2777
2789

عزیزم ببخش اینجا میپرسم

من تو سایت پلیس من هرچی ثبت میکنم ارور میده 

همه چی هم درستهولی ارور میده

عزیزم لطفا بگو اگه میدونی عکس صفحه اول شناسنامه و صفحه دوم شناسنامه کجا میشه؟؟

ینی اون مشخصات همسر میشه صفحه دوم؟؟

لطفا اگه از کسی میدونی بپرس یا خودت بگو

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام صفحه اول و دوم فقط اونجایی که مشخصات خودته

ینی اصلا مشخصات همسر اینا نباشه؟؟؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
ینی اصلا مشخصات همسر اینا نباشه؟؟؟

نمیدونم برا چه کاری میخواید، صفحات اول و دوم فقط اون دوتا صفحه اول که مشخصات خودت هست شاملشه

اگر بگن کل صفحات بقیه صفحاتم در بر میگیره