2777
2789

من دوساله ساکن آپارتمانم. خوبه راضی ام. به خصوص که مامانمم تو همین مجتمع هست و یه چادر ميندازم سرم با لباس خونه می رم پیشش.

الان باید پاشم از این واحد.

قصدداشتیم خونه بخریم ولی یه کم کم داشتیم و نشد. برنامه ریزی کردیم برای یک یا دوسال آینده.

یه واحد بالای سرمون هست میتونیم اونو اجاره کنیم. ولی نور اصلا نداره اون واحد، پذیرایی ش بدون پنجره ست. خوبی ش اینه کنار مامانم می مونم. اسباب کشی هم فوق العاده راحت تر میشه برامون.

یه ویلایی هم هست، چنددقیقه فاصله داره با ماشین تا اینجا. دخترم سه سالشه خیلی میگه بریم خونه حیاط دار. اونجا دورش زیاد ساخته شده نیست. کمی نگران امنیتش هستیم. بعد خب زحمت اسباب کشی هم بیشتره. عادت هم کردیم من و دخترم و مامانم که کنار هم بودیم، استرسم دارم دور شم از مامانم چون تنها زندگی‌میکنه.

نمیدونم کدومو انتخاب کنم.

از یه طرف میگم اگر بتونیم یکی دوسال دیگه خونه بخریم بریم همین بالا راحت و دم دست، کنار مامانمم می مونم فعلا.

از اون طرف میگم شایدم نشد این یکی دوسال، بریم خونه ویلایی بچه نفس بکشه. موندم حسابی.

از نظر پولی تقریبا یکسان هست برامون شرایطش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه رابطت با مادرت و خونوادت خوبه بمون پیش خونوادت برو طبقه بالا اگه نه یه روز خوبن یه روز بد مسلما دوربینی بهتر و حیاط دار خوبه 

وگرنه راه حال اول نهایت همگی اینجوری میتونید پارک برید طبیعت برید بچتم به بازیش میرسه 

من تو همون آپارتمان میموندم ☺️

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

صدرصد اپارتمانی نزدیک مادرت هستی پول اسباب کشی و حمل نقل نمیدی راحتی جمع میکنی پهن میکنی با ی بچه کوچیک 

اونجام امیتش میگی تضمینی نیست پس همینجا بمون بچتو غروب ها با مادرت ببر پارکی جایی

ببخشید به جز شما ساکنان دیگه ای هستند که شما رو چادر ببنند؟اگه اره لطفا درست رفت و امد کنید تو مجتمع ...

با چادر رو می گیرم هیچ جام پیدا نیست، چی ش زشته.

معمولا هم کسی نیست چندان تو راهروها. خلوته مجتمع.

ببخشید به جز شما ساکنان دیگه ای هستند که شما رو چادر ببنند؟اگه اره لطفا درست رفت و امد کنید تو مجتمع ...

چرا چادر گذاشتن مشکلش چیه مگه؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚