2821
2789
عنوان

خانمای متاهل

202 بازدید | 11 پست

چند هفته قبل مادرم به رحمت خدا رفته هیچ حس و حال رابطه ندارم شوهرم با وجودیکه قبلا سرد بود الان که من حس ندارم یادش اومده و درخواست میده تا چند مدت طبیعیه که جواب منفی بهش بدم خودم حال ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانمای متاهلی که این اتفاق واسه شون افتاده چه مدت بعد پاسخ مثبت دادین به شوهرتون کمکم کنید لطفا

میدونی همسرت یعنی مرداجورین که بارابطه آروم‌میشن براهمون اون میادسمتت فکرمیکنه میتونه اینجوری حالتوبهترکنه من تجربه عکسش روداشتم خواهرشوهرم فوت کرد ولی هیچ مشکلی به جزسه روزاول توی رابطمون پیش نیومدحای برعکس بیشترشد حس میکنم شوهرتم فکرمیکنه زنامثل مردان اینجوری شده که توحالت خوب شه ولی من خودمم وقتی ازلحاظ روحی آروم نباشم وحالم خوب نباشه اصلا نمیتونم حسشوندارم وحالم بدمیشع

میدونی همسرت یعنی مرداجورین که بارابطه آروم‌میشن براهمون اون میادسمتت فکرمیکنه میتونه اینجوری حالتوب ...

منم همینطور عزیزم اصلا حس ندارم فکرم درگیر مصیبته  فکر کنم حداقل تا چه همش این حال باشه

منم همینطور عزیزم اصلا حس ندارم فکرم درگیر مصیبته فکر کنم حداقل تا چه همش این حال باشه

توکاملاطبیعی هستی ولی همنطورکه گفتم شوهرتم چون مثل شوهرمن برعکس ماهستن نمیدونن که تودلت رابطه نمیخواددلت یه آدمی میخوادکه تواین شرایط باهات صحبت کنه  درکت کنه پشتت باشه فوقش بغلت کنه نه دنباله رابطه... ولی خب طبیعیه به نظرم بهش بگوکه من فعلابه رابطه هیچ حسی ندارم 

مممنون هنوز ۲۰ روز هست این اتفاق افتاده

وای خیلی زود... ادم تا بخواد از اون افسردگی دربیاد به خودش بیاد زمان میبره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......