2777
2789

تو سایت نمیام ولی واقعا الان کارم گیره 🗿

یه دختری هست که همسایمون بود 

چند تا خونه پایین تر از ما 

۱۲ سالم بود دوسش داشتم تا همین الان که ۱۷ سالمه 

ولی خب نشد برم باهاش صحبت کنم 

چند سال پیش خونه مون رو عوض کردیم از اون کوچه رفتیم

دیروز بعد ۳ سال دیدمش 

دوبار از کوچه رد شدم و عین دوبار هم چشم تو چشم شدیم 

ولی سریع نگاهشو دزدید احساس کردم یه جوری شد 

منم پیاده نبودم که بخوام برم سمتش و حرف بزنم

اینبار دیدمش چجوری سر صحبتو باز کنم؟

از اونایی هم نیستم که بخوام مزاحم بشمو تیکه بندازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حله اینو بگم میگه روت کراشم🗿

شوخی کردم.یکم زوده بذار چندبار دیگه همو اتفاقی ببینید بعد مثلا کم کم یه لبخند هم بزن بعد چند وقت یه سلام از دور بکن شرایط اشنایی پیش میاد

مهربون باشیم☺️
اینستاشو پیدا کن

اسمو فامیلشو هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم 

نفر سومی هم نیست که هم با من اشنا باشه هم با اون که بتونه ایدیشو بده بهم

دیدمش بهش بگم میشه یه ایدی ای چیزی بدی کارت دارم؟ بده ؟

شوخی کردم.یکم زوده بذار چندبار دیگه همو اتفاقی ببینید بعد مثلا کم کم یه لبخند هم بزن بعد چند وقت یه ...

اگر برم دنبالش حرف بزنم باهاش بدش میاد به نظرت ؟ مثلا احساس میکنه از اوناعم که هر دختری ببینم میپره جلوش شماره میده ؟

بخدا قسم ۲۷سالمه هنوز ی مانکنم تو زندگیم نبوده 🤦‍♂️داشتم حرف میزدم ی پسر بود۱۲ سالش بود گفت من ۲تا دارم داداش چطوری شما ندارین گفتم خب همین حق منو خوردین 😂

خاستم بگم هر کی میگه تنهایی بهتره اتفاقا خیلیم بده 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
اسمو فامیلشو هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم نفر سومی هم نیست که هم با من اشنا باشه هم با اون که بتونه ا ...

نمیدونم اگ دوتاتون همسنید برو راجع ب کنکور یا ... سوال بپرس بعد شماره یا ... رو ازش بگیر 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
بخدا قسم ۲۷سالمه هنوز ی مانکنم تو زندگیم نبوده 🤦‍♂️داشتم حرف میزدم ی پسر بود۱۲ سالش بود گفت من ۲تا ...

😂😂😂 

اون حس بدی که از تنهایی میگیری شبا قبل خواب 

برای هیچکس نمیخوام 

اگر برم دنبالش حرف بزنم باهاش بدش میاد به نظرت ؟ مثلا احساس میکنه از اوناعم که هر دختری ببینم میپره ...

خب ببین نسل من با شما فرق داره من حدود چهل سالمه یکارایی الان میکنن که ما نمیکردیم و برامون تابو بود.بستگی به استایل و حرف زدنت و قیافتم داره دیگه اگه ازین بچه شیطونای چمیدونم مو رنگ کرده و گوشواره داری ممکنه فکر کنه با همه همینطوری اگه ساده ای خودش باید بفهمه که بهش حس داری که رفتی جلو

مهربون باشیم☺️
😂😂😂 اون حس بدی که از تنهایی میگیری شبا قبل خواب برای هیچکس نمیخوام

من تاحالا سمت دختری نرفتم همش مشغول کار بودم ولی تقریبا ی ماه پیش ی دخترو دیدم ک عاشقشم شدم و میخاستم شمارشو گیر بیارم ک بهش بگم میخام بااات ازدواج کنم و شرایطمو بگم ولی همین ک شمارشو پیدا کردم فهمیدم عقدش کردن🤦‍♂️دوستی و این چیزا اصلا برام مهم نیست کاش یکی باشع تا اخرش کنارش باشی این خیلی قشنگتره

خب ببین نسل من با شما فرق داره من حدود چهل سالمه یکارایی الان میکنن که ما نمیکردیم و برامون تابو بود ...

ایییی چقدر بدم میاد از این پسرررا احساس میکنم دخترن

خب ببین نسل من با شما فرق داره من حدود چهل سالمه یکارایی الان میکنن که ما نمیکردیم و برامون تابو بود ...

تیپم جلف نیست ولی خب خیلی ساده هم نیستم تقریبا لشه

قیافم معمولیه 

خداروشکر از اونا هم نیستم که گوشواره بندازم 

تنها مشکلی که هست اینه که ازم بزرگ تره 

حالا یه سال که چیزی نیست ولی خب