2777
2789
عنوان

جملات ممنوعه درروابط عاطفی

120 بازدید | 5 پست

اگه به دنبال رابطه عاطفی پایدار هستی ازاین جملات استفاده نکن :

- نباید بگی ( تو هیچوقت به من اهمیت نمیدی ) ، بجاش بگو :احساس میکنم وقتی این اتفاق میوفته به من اونقد که لازم دارم توجه نمیکنی

- نباید بگی ( تو هیچوقت به حرفام گوش نمیدی ! ) ، بجاش بگو : وقتی دارم صحبت میکنم ، میشه بیشتر به حرفام توجه کنی ؟

- نباید بگی ( چرا همیشه انقد عصبی ای ؟ ) بجاش بگو :دوست داری درمورد چیزی که ناراحتت کرده صحبت کنیم ؟

- نباید بگی ( چرا همیشه حرف خودتو میزنی ؟ ) بجاش بگو : میتونیم درباره نظرات هردومون صحبت کنیم ؟منم دوست دارم شنیده بشم

- نباید بگی ( تو هیچوقت نمیفهمی من چی میخوام ! ) بجاش بگو : میتونیم بیشتر درمورد  نیازها و خواسته هامون صحبت کنیم ؟ من نیاز دارم که درموردش صحبت کنیم

نباید بگی خیلی دوست دارم 

چون جو میگیرتش میزاره میره

باید بگی همون قدری که دوسم داری منم دوست دارم

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.