2777
2789
عنوان

کتاب کمک آموزشی برای دهم تجربی

274 بازدید | 10 پست

سلام دوستان برای دهم(تجربی) برای هر درس از چه انتشاراتی کتابی که سطحش بالا باشه و تست هاش هم خوب برای کسی که تیزهوشان درس میخونه پیشنهاد میکنید؟

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب های نردبان خیلی سبز و ای کیو گاج

ممنونم عزیزم

برای شیمی مبتکران خوبه؟ این کتاب هایی که گفتین سطحشون بالاست؟

ممنونم عزیزمبرای شیمی مبتکران خوبه؟ این کتاب هایی که گفتین سطحشون بالاست؟

من مبتکران کار نکردم 

بله به خصوص نردبام 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

عزیزم فرقی نداره تیزهوشان باشی یا دولتی اول باید از منبع آسون شروع کنی بعد سخت اما اگه بیس خوبی داری ، فیزیک نشر الگو متوسط روبالاست و نردبام سخته ، شیمی مبتکران متوسط و آزمونهای ماز  نسبتا سخت ، ریاضی حقیقتا خودم سه سطحی داشتم که متوسط روبه بالاست در کنار خیلی سبز که منبع آسونیه ولی اینو مشورت کن بازم چون برای شروع حتما باید از یه کتاب میکرو طبقه بندی استفاده کنی سه سطحی جمع بندیه ، زیست خیلی سبز رو همه با هر سطحی اولین کتابیه که میخرن برای سوالای سخت تر آزمون های قلم چی و ماز خوبه ، زیستازم هست که خیلی سخته به نظرم 

عزیزم فرقی نداره تیزهوشان باشی یا دولتی اول باید از منبع آسون شروع کنی بعد سخت اما اگه بیس خوبی داری ...

مممنونم عزیزم❤️گفتم تیزهوشان چون به صورت کلی پایه اش قوی هست و کتاب سطح بالاتر مناسب تره فکر میکنم 

مممنونم عزیزم❤️گفتم تیزهوشان چون به صورت کلی پایه اش قوی هست و کتاب سطح بالاتر مناسب تره فکر میکنم

خواهش میکنم🌹 ولی خب اصولا کسایی که سطح بالایی دارن از کتاب سطح متوسط شروع میکنن و بعد سراغ سوالای سخت میرن ، چون آدم همون اول سوال سخت حل کنه دلزده میشه 

خواهش میکنم🌹 ولی خب اصولا کسایی که سطح بالایی دارن از کتاب سطح متوسط شروع میکنن و بعد سراغ سوالای س ...

درسته عزیزم ممنون❤️❤️❤️❤️

سلام انتخاب کردی گلم؟چی میخوای بگیری

خواهر منم دهمه تجربی

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●