2777
2789

من یه خواهر دارم ازم دو سه سال کوچیکتره 

یه مدته خیلی باهم درگیریمدر حالی ک خیلی باهم خوب بودیم

نمیدونم چرا بعد از این که ف.ال گرفت دشمن خونم شده

کلا دنبال دعوا میگرده و خب یکسره دعوامون میشه

دیشب یه دعوای وحشتناک کردیم 

شب خواب دیدم باز دعوامون شده و داریم باهم بحث میکنیم

همجا تاریک بود ما تو پذیرایی دعوا میکردیم

بعد برادرم دراز کشید بخوابه خواهرمم همینطور

پدر و مادرم تو اتاق خودشون بودن من رفتم پیششون ساختمون روبروی ما دارن میسازن خونه رو تو واقعیت ... تو خواب دیدم اونجا کارگرا بیل میزنن از زیر خاک آتیش در میاد

اون آتیشا رو پرت میکنن میندازن تو خونه ما

مامانم در بالکنو باز کرده بود من میگفتم ببند الان زندگیمون آتیش میگیره صداهای مهیب میومد ک داشتن از هر طرف آتیش مینداختن تو خونمون

من میترسیدم میدوییدم تو خونه کمک کنم نذارم آتیش بیاد تو خونمون ولی هیچکس ب دادم نمیرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوا و کدورت بین خانواده خیلی بده برکت از خونه میره و خدایی نکرده باعث جذب بلا میشه سعی کن بزارید کن ...

تمام سعیمو دارم میکنم ولی همش دنبال بهونه ست

یکسره میگه ازت متنفرم ازت بدم میاد

بخدا هیچ کاری باهاش ندارم انقدر ی وقتایی میگه ازت متنفرم که حالم بد میشه

نمیدونم اون فا..لگیر چی بهش گفته خدا ازش نگذره

عزیزم رو خوابتون یا یکی داره خواهرتونو پر میکنه. 

یا یه سحری‌ چشم زخمی یه انرژی منفی در هر حال از بیرون خونتون به خونتون راه پیدا کرده 

هروز صدقه بده 

اسپند دود کن 

و دیگه بحثو کش ندین خدای نکرده ... خوابتون یذره تعبیرش خوب نیست‌ . حتما صدقه بده و بحث نزار پیش بیاد‌  

تمام سعیمو دارم میکنم ولی همش دنبال بهونه ستیکسره میگه ازت متنفرم ازت بدم میادبخدا هیچ کاری باهاش ند ...

خوب بی محلی کن بهش حرف نزن ادم میشه وقتی بزرگ شه 

والا من با داداشم یک سال حرف نزدم فقط در خد یکی دو کلمه 

درست میشه ان شاء الله 

ولی شاید فالش چیز بدی بوده مثلا خواهرت باعث میشه بدبخت شی و از این مزخرفات

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
اون فالگیر احتمالا جن شیطانی داره شاید و برای گدورت بدی تورو گفته که تو رندگی خواهرتو بد میکنی و شای ...

راست میگی

اگه پیش یک شخص رفته باشه ممکن

قران بخون چهار قل و ون یکاد و ایت الکرسی و... 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
اون فالگیر احتمالا جن شیطانی داره شاید و برای گدورت بدی تورو گفته که تو رندگی خواهرتو بد میکنی و شای ...

نمیدونم اصلا چی ب چیه

خواهرم با این ک سه سال ازم کوچیکتره ولی من مثل دختر کوچیکم میبینمش و دوستش دارم

الان اینجور رفتار میکنه قلبم درد میگیره

هی پدر و مادرم نصیحتش میکنن گوش نمیده

لابلای صحبتش با دوستش شنیدم گویا فا...لگیر گفته دو بخته هست و از این اراجیف

عزیزم رو خوابتون یا یکی داره خواهرتونو پر میکنه. یا یه سحری‌ چشم زخمی یه انرژی منفی در هر حال از بیر ...

آره خودمم وحشت زده ام

دیگه کلا جواب نمیدم هر چی بگه

یه صدقه هم میدم

ولی انقدر وحشت دارم نمیدونم چیکار کنم این شر رفع بشه

نمیدونم اصلا چی ب چیهخواهرم با این ک سه سال ازم کوچیکتره ولی من مثل دختر کوچیکم میبینمش و دوستش دارم ...

عزیزم جهالت کودکی تا ۱۴_۱۵ سالگی بد خلقی دارن بعد ان شاء الله  اگه با خدا اشنا بشه و مذهبی و... درست میشه

)کاملا خودم) بعدم زیاد باهاش حرف نزن خودش میاد پیشت