من سال 94، 30میلیون ب شوهرم پول دادم خونه بخره قرار بود دو دنگ ب نامم بزنه ک نزد الان سر ی موضوعی ب مشکل برخوردیم بابام از خودش و پدرش امضا گرفته میخواستم بدونم اگه بخوام شکایت کنم میتونم با اون برگه پولمو برنرخ روز پس بگیرم الان بعد 9 سال چقدر شده 30 میلیون
دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آها رسیده دیگه؟که شما مبلغ 30 میلیون به ایشون دادی...والا شکایت میتونی بکنی در این مورد حالا میتونی مثلا اگر الان در دسترس نیست شوهرت تامین خواسته که همون مثلا خونه ای داره یا چیزی بگیری البته اگر پول تو حسابش باشه میره اجرا که راحتی پولتو گرفتی
ب اون شدت نه ولی بی احترامی کرد ب پدرومادرم کوتاه نمیام اگه کار بجای با یک بکشه میخوام برم دادگاه دست خط و ببرم ببینم میتونم ب نرخ روز پول و پس بگیرم خودش ک میگه مگه دولت چقدر سده سیصد میلیون نهایتش ماشین و میفروشم میدم.آدم خوبیه فقط تو این مورد اذیتم کرد دوست نداره چیزی بنام زن باشه.الانم قبول نداره بی احترامی کرده.
دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
ب اون شدت نه ولی بی احترامی کرد ب پدرومادرم کوتاه نمیام اگه کار بجای با یک بکشه میخوام برم دادگاه د ...
نمیتونی به روز ازش بگیری . بعدم هم لجبازی نکنید با هم .اگر بی احترامی کرده باهاش حرف بزن در آرامش و در زمان و مکان مناسب . بدون دعوا بدون خشم .اینجوری راحت تر نتیجه میگیری
نمیتونی به روز ازش بگیری . بعدم هم لجبازی نکنید با هم .اگر بی احترامی کرده باهاش حرف بزن در آرامش و ...
خانوادش هر روز ب من بی احترامی میکنن.من بخاطر شوهرم چیز نمیگم ولی بدون دلیل ب خانوادم بی احترامی کرده خیلی برام گرونم تموم شد تازه طلبکاره میگه تو دیگه نیا خونه ی بابام منم نمیام.منم گفتم تا حالا بخاطر تو تحمل میکردم فهمیدم ارزششو نداشتی اینجوری بهتره حق نداری حتی از کوچشون رد بشی.خیلی سعی کرد خانوادش نفهمن الان دیگه فهمیدن.دیگه اونم سر لج افتاده
خانوادش هر روز ب من بی احترامی میکنن.من بخاطر شوهرم چیز نمیگم ولی بدون دلیل ب خانوادم بی احترامی کرد ...
در هرصورت به خاطر ۳۰ ۴۰ میلیون تومن پول زندگیتو خراب نکن . اگر نمیخوای زندگی کنی داستان فرق میکنه میتونی بری مهریه رو اجرا بزاری . ولی تا اونجایی که من متوجه شدم الان بیشتر لجبازی دارید میکنید با هم . و اگر خانواده ها کنار باشن شما با هم مشکلی ندارید . به نظرم مدیریت کن تا زندگیت خراب نشه حیفه