2777
2789
عنوان

بچه ها يه سوال لطفا همگي بياين شايد بتونين جواب منو بدين

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 30 پست
عزیزم ختم بگیر نذر کن که خدا گره از مشکلت باز کنه

ممنون ختم خاصي رو بايد بگيرم من خيلي ختما رو امتحان كردم ميشه يكم راهنماييم كني

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه قیمت حدودی زمین و بگی؟ و متراژش رو 

متراژ 5000متر قيمت رو دقيق نميدونم ولي مشاور املاكا ميگن اگه فروش بره رقم بالايي ميره ما به همه گفتيم شيريني خوبي تو فروشش ميديم اما تو يك سال كسي پيدا نشده

متراژ 5000متر قيمت رو دقيق نميدونم ولي مشاور املاكا ميگن اگه فروش بره رقم بالايي ميره ما به همه گفتي ...

خب عزیزم برای اینکه هرکی توان خریدش رو نداره...اگه قطعه بندی کنین و کوچه بدین بهش راحت تر فروش میره

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
خب عزیزم برای اینکه هرکی توان خریدش رو نداره...اگه قطعه بندی کنین و کوچه بدین بهش راحت تر فروش میره

قطعه بندي وتفكيك خيلي طول ميكشه ما الان به پولش نياز داريم عزيزم خالا ايشالا يكي پيدا شه كه ما راحت شيم

قطعه بندي وتفكيك خيلي طول ميكشه ما الان به پولش نياز داريم عزيزم خالا ايشالا يكي پيدا شه كه ما راحت ...

ایشالا...راستش ماهم دنبال زمین و ویلا میگردیم اما تو متل قو و نهایتا ۴۰۰ متر فعلا...بیشتر پولمون نمیرسه...متل قو متاسفانه خیلی گزونه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
ميدوني مشكل اينه كه اين زمين موقعيت تجاري و مسكوني نداره يا طرف بايد بياد تو ش پرورش راه بندازه يا ه ...

قیمت؟

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
تو ديوار و شيپور هم زديم اما جواب نداده

عزیزم تو سایت دیوار و شیپور چندتا شهر که به اونجا نزدیکن بزن..نه فقط تهران 

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

با این متراژ و اینکه میگید قیمتش کم نیست بهت پیشنهاد میکنم به املاک دلتا زنگ بزنی.

غول خرید و فروش املاک هستن.بزرگترین آدمها تو این زمینه اونجا کار میکنن. خیلی خفنن.

املاک آریاگان هم هستش.

به اینها زنگ بزنید. وگرنه اینکه برید خودتون تو سایتاشون آگهی کنین فایدع نداره.

بهتون توصیه میکنم که مثلا قول یه درصدی از فروش رو به املاکیا بدین. براتون سه سوته میفروشن. مخصوصا محلیای اونجا

با این متراژ و اینکه میگید قیمتش کم نیست بهت پیشنهاد میکنم به املاک دلتا زنگ بزنی. قول خرید و فروش ...

عزيزم ما به هركي كه بفروشه اين زمينو گفتيم شيريني خوبي ميديم اما تا حالا آدم مناسب براي اين كار پيدا نكرديم لطف ميكني شماره يا آدرس اين املاك رو بدي

عزيزم ما به هركي كه بفروشه اين زمينو گفتيم شيريني خوبي ميديم اما تا حالا آدم مناسب براي اين كار پيدا ...

تو گوگل بزنی برات میاره. دلتا که خیلی جاها شعبه داره.سایت داره. اما یا حضوری برو یا زنگ بزن.

انقدری بهت بگم که مزد شماره یک در زمینه املاک تو دلتا هستش. و انقدر که اینا کار خرید و فروش میکنن هیچکس تو ایران به این قدرت نیست.

تو خیلی از شهرها هم شعبه داره. 

Delta.ir

بابا مایه دار   حالا از کجا آوردین این زمین رو .ارث ومیراث؟کاش منم پدر شوهر پولدار داشتم   ...

آخه به چه درد ميخوره وقتي امروز به دردمون نخوره وفقط ذوق كنيم كه يه زمين داريم البته اين زمين شراكتي هست ولي ما وكالت فروش داريم از شريكمون چون سن بالايي داره و پاي رفتن براي پيداكردن مشتري نداره