2777
2789

من دوتا دختر دارم خيلي حساس شدم هرروز عكس اتنا بنيتا رو نگاه ميكنم گريه ميكنم اخه اونا چه گناهي داشتن به خدا وقتي پدرمادرشون نگاه ميكنم ديونه ميشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای منم دیروز فیلم جدید مادر بنیتا رو دیدم نصف شده  وحشتناکه خدا بهشون صبر بده

بنده خدا دلم خيلي براش ميسوزه خيلي سخته بچه نه ماه امروز دادگاهشون بود ميگن تو ماشين اب و شير خشك بوده 

اصلا این کار شما درست نیست, مگه فقط برای این دو تا بچه یه همچین اتفاقی افتاده فقط این دو تا مورد زیاد توی فضای مجازی بهش پرداخته شد وگرنه متاسفانه از این جنایتها زیاد اتفاق افتاده.ما باید سعیمون رو بکنیم که از بچه هامون مراقبت کنیم. بهتر روی چیزای خوب تمرکز کنید تا ان شاالله براتون اتفاق بیوفتن. 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
اصلا این کار شما درست نیست, مگه فقط برای این دو تا بچه یه همچین اتفاقی افتاده فقط این دو تا مورد زیا ...

ميدونم خيلي بچه ها هستن همين بيشتر حالمو خراب ميكنه چندروزه اينجوري شدم خيلي فكرشون ميكنم

اشک منم در اومد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ميدونم خيلي بچه ها هستن همين بيشتر حالمو خراب ميكنه چندروزه اينجوري شدم خيلي فكرشون ميكنم

بهتره خیلی حوادث رو پیگیری نکنید در ضمیر ناخودآگاه آدم تاثیر میزارن.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
پدر مادرا هم خیلی مواظب بچه هاشون نیستن واسه همین عید غدیر که جشن بود تو پارکا چقدر اعلام میکردن این بچه گم شده اون بچه گم شده 

یکیم مامانم پیدا کرد خواست ببره بده اعلام کنن گم شده یه اقایی گفت بده من میبرم مامانمم داد ولی تا وقتی ما اونجا بودیم ندیدیم که بره اعلام کنه اصن غیبش زد مامانمم خیلی عذاب وجدان داره الان هش میگه بچه‌ی مردمو کجا برد 😩

سمیرا هسدم ۱۸ سالمه
پدر مادرا هم خیلی مواظب بچه هاشون نیستن واسه همین عید غدیر که جشن بود تو پارکا چقدر اعلام میکردن این ...

نباید به ی مرد میسپردش بخدا من باشم عذاب وجدانم راحتم نمیزاره 

کاری نداشت خودش میبرد تحویلش میداد

خدایا تنهام نزار😍

خدا لعنتشون کنه. خدا تو همون اتشی که حرمله ملعون رو میسوزونه این بیشرف ها رو هم بسوزونه. هم اونها رو و هم اون از خدا بیخبرهایی رو که دو تا دزد قاتل وحشی رو با چند میلیون وثیقه ازاد میکنن.

پدر مادرا هم خیلی مواظب بچه هاشون نیستن واسه همین عید غدیر که جشن بود تو پارکا چقدر اعلام میکردن این ...

وااییی طفلی بچه خدا کنه به خانوادش رسیده باشه. مادرت چرا اینکار رو کرد. اگه بچه رو برده باشه چی

وااییی طفلی بچه خدا کنه به خانوادش رسیده باشه. مادرت چرا اینکار رو کرد. اگه بچه رو برده باشه چی

اخه اونجا‌ پیش استیج ایستاده بود اون اقا گفت بده من میدم اعلام کنن مامانمم داد

سمیرا هسدم ۱۸ سالمه