2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

عزیزم میشه جواب بدین 

یه تاپیک گفته بودین دوستتون پیش نادریان ترمیم کرده بینی شو؟خودتون پیش مجلسی عمل کردین؟

راضی دوستتون ؟خودتون عمل اول بودین؟راضین؟

منم بینیم ترمیم لازم داره 

نیمه گوشتی بوذ اما افتضاح شده..

بینیش چه مشکلی داشت و بعد چند وقت ترمیم کرد؟

بار اول با کی بود عملش؟

سلام عزیزم میشه جواب بدین یه تاپیک گفته بودین دوستتون پیش نادریان ترمیم کرده بینی شو؟خودتون پیش مجلس ...

اره عزیزم چندسال پیش عمل ترمیم کرد که گویا الان دیگه ترمیم انجام نمیدن خودم مجلسی عمل کردم اره راضیم خدارو شکر 

اره عزیزم چندسال پیش عمل ترمیم کرد که گویا الان دیگه ترمیم انجام نمیدن خودم مجلسی عمل کردم اره راضیم ...

تحلیل نرفته بینیش ؟همون طوری مونده؟

استخوانی بود یا گوشتی؟

اخه بینی من کم کاره شاید قبول کنه ...

پوست بینیم زخیمه فقط 

بفرماييد

تو یه پست قدیمی راجب در نیومدن موهای صورت بود گفته بودین یکی از بستگانتون به دکتر مراجعه کردن و دارو براشون تجویز کرده و مشکلشون برطرف شده 

خواستم اگر امکانش باشه لطف کنید ازشون بپرسید چه دارویی بوده و کدوم دکتر مراجعه داشتن 

خیلی ممنون از لطفتون