2777
2789

موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت 

ولی عششقم اینی هست که هست بخوان نخوام نداررمت

این همه گذشت و باز  تازه موند برام غمت 

ای کاااش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

خیلی ناراحتم خاک تو سر من 😐😐😭😭

بیدارش کردم گفتم اینو به یاد کی دانلود کردی گوش دادی گفت هیشکی هیچی چی میگی 

تو رادیو گوش دادم خوشم اومده دان کردم گفتم دیگه بدتر یاد کی افتادی🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارید؟ چرا شک دارید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یا خدا ، بعضی وقت ها آدم دلش آهنگ غمگین می خواد ، این دیگه چه سمی بود

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چی میگی😂😂😂😍😍😍

خوبه اهنگ لیلا رو دانلود نکرده بنده خدا😅😅😅😅

این آهنگ محسن یگانه ترند اینستاس اونجا دیده دان کرده

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خدای من قابل باور نیست چرا تا به بلوغ عقلی نرسیدید ازدواج میکنید؟

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.