2777
2789

من ۸ساله تو این خونمم به جرات بگم یه عالمه خرت وپرت داشتم درکمدم بسته نمیشد انقد توش وسایل بود دیروز به اندازه ی ۵تا کیسه بزرگ وسایل انداختم دور فقط از کمد 

حتی وسایلی که نو بود ولی دیگ استفادش نمیکردم الان رفتم تو بخش حال ببینم چیا ب کارم نمیاد بندازم بره 

بعدشم اشپزخونه خیلی خیلی حس خوب و عالی ای هست😁به من بود دوبرابرمینداختم دور همسرم نمیزاره🤣

ازچیزایی کا ونداختی دور کاش عکس میزاشتی

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازچیزایی کا ونداختی دور کاش عکس میزاشتی

کلی وسایل بودن دیگه یادم رفت فقط بگم کلی لباس و کیف و وسایلی که دیگ مطمئن بودم استفاده نمیکردم بنظرم این سبک زندگی خیلی بهتره واقعا😤چیه اخه همه چی رو هم انباشته خیلی دوس دارم سبک زندگیمو مینمال کنم 

اره واقعا حس خوبیهفقط کاش وسایلی که نو بودن رو به فرد نیازمندی میدادین

من تو یه بسته بندی تمیز گذاشتم با مقداری پول تو کیف 

یه خانوم هستند همیشه میان زباله ها رو جمع می‌کنند💔اونایی که قابل مصرف بودن تو یه بسته بندی تمیز گذاشتم برداره