2777
2789
عنوان

توهم میزنم همششش

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 25 پست

عزیزم‌شما مشکوک به اسکیزوفرنی هستی

که یه نوع اختلاله باعث میشه چیزای تخیلی ببینی و توهم بزنی میگی تازه اینجوری شدی پس تا بدتر نشده برو دکتر

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مشروب که نه اما با ماری جوانا یا همون گل ممکنه حتی با بار اول هم فعال شه

اره تو همین سایت ی دختر که خیلی هم خوشگله طفلک گفت با مصرف گل فعال شده .اون گفت م شروب هم خورده

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
عزیزم‌شما مشکوک به اسکیزوفرنی هستیکه یه نوع اختلاله باعث میشه چیزای تخیلی ببینی و توهم بزنی میگی تاز ...

عزیزم منم چند مدت پیش یه مدت که درگیری فکری داشتم توی زندگیم گاهی وقتا که از خواب میپریدم توی عالم خواب و بیداری که چشمامو باز میکردم انگار میدیدم یه عنکبوت ناواضح آویزونه از سقف و چند بار پلک میزدم تا خواب از سرم بپره اون عنکبوت خیالی هم میرفت منم اسگیزو دارم یعنی؟این چیزی که گفتم چهار پنج بار با فاصله ۲ سال برام اتفاق افتاد بود

اولین بار ۲ سال پیش که خیلی درگیری ذهنی داشتم(وسواسی داشتم همش فکرم درگیر کرونا بود و فشار روم بود) و دو سه بار برام پیش اومد و بعد تموم شد

اخرین بارم همین شش هفت ماه پیش بود که بازم تموم شد🤐

عزیزم منم چند مدت پیش یه مدت که درگیری فکری داشتم توی زندگیم گاهی وقتا که از خواب میپریدم توی عالم خ ...

عزیزم چیزی که شما میگید میتونه خطای دید باشه و تو چند ثانیه مثلا رفع بشه ولی این دوستمون میگه دوساعت پتو تبدیل به سگ شده و باهاش بازی کرده این اصلا نرمال نیست و اینکه اسکیزوفرنی وقتی‌نادیده گرفته بشه بدتر میشه شروع میشه به توهم های بیشتر دیدن ادمایی که وجود ندارن با توجه به گفته های شما اخرین باری که اینطوری شدید ۶ ۷ ماه پیش بوده و بدتر نشدید  ولی درکل برای اطمینان بیشتر هم شما و هم این دوست عزیز باید به روانپزشک مراجعه کنین تا مطمئن بشید❤️

ممنونم که بهم توضیح دادی عزیزم استرس گرفتم خدا کنه اینجوری نباشه🥺

نه عزیزم استرس نگیر انشاالله که چیزی‌نیست

ادم بعضی وقتا از فشار روحی اینجوری میشه یا خستگی‌زیاد همیشه که دلیلش مشکل روانی نیست

سلام اسی الان حالت بهتره؟ یا بازم این اتفاقا واست پیش میاد؟

سلاممم عزیزممم🎀اره الان خوبم رفتم دکتر بهم قرص داد. اون مدت از فشار و استرس توهم میزدم حالم اصلا خوب نبود بهترم

..