2821
2789

تازه بچش به دنیا اومده بود ما هم بیست روز بعد طبق رسم و رسوم رفتیم دیدن بچه که کادو بذاریم، بچشو بغل همه داد به من که رسید گفت خوابش میاد ، پنج دقیقه بعد عمش اومد بچه رو به اونا هم داد، دوباره خواستم بغلش کنم گفت جیش کرده،ده دقیقه بعد از اتاق اومد بیرون و بچه رو گذاشت تو گهواره ، منم بلند شدم کادو رو گذاشتم کنار بچه و رفتیم ،  بعد ها به گوشم رسید چون بچه دار نشدم طبق یه سری خرافات بچه رو بهم نداده.😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرههههه کصافت 

ان شاالله ب زودی دامنت سبززززززز بشه تا توام بچتو ندی بغل این عقده ای ها 

خب ب درک اصلا برات مهم نباشه اینا بی فرهنگن ک دنبال خرافات افتادن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

💩 تو مغزش

ناراحت نباش بذار ور دل خودش باشه تحفه‌ش

انشالله شما هم بزودی از چشم انتظاری درمیای و خدا یه تپل مپلی سالم و ناز بهت هدیه میده🩷

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

همین الان خواستم زیارت عاشورا بخونم کسی به ذهنم نمیرسید که به نیتش بخونم

به نیتت میخونم ایشالله به حق امام حسین و روز عاشورا یه بچه ی خوشگل خدا بهت بده❤️

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

ببخشید ولی خیلییییییی بیشعورن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

هوووووففففف 

ما چارتا خاهریم زن داییم سه تا پسر داره ماملنم میگف یبار زایمان کرده بوده زن داییم مامانم میره دیدنش یهو خاهر زن داییم برمیگرده میگه ببین خاهر من پسر زاست هرروز پسر میاره تو دختر زایی چطور شوهرت تاالان زن دوم نگرفته من بودم جاش میگرفتم، مامانم میگه منم دلم شکست تو دلم گفتم من ک بچه هامو از جونم بیشتر دوس دارم ولی ایشالا تو همینی ک‌میگی بشی 

الان سه تا دختر داره شوهرش زن گرفته براش ی پسر کاکل زری اورده اینارو ول کرده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز