2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما معلم پایه سوم هستید؟

معلمم ولی پایه سوم نیستم کتاب هاشو بررسی کردم فقط آخر کتاب معرفی ضربه 

اصل کار پایه چهارم هس که انواع تقسیم و... داره بچه گیج میشه 

فقط کامنت گذاشتم که از پایه سوم نگذری خیلی راحته 

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
جدول صرب مهمه

الان دیگه همه چی فرق کرده دخترم سوم بود یه چیزایی اضافه شده خودم هنگ کردم چه برسه به بچه ها این ریاضی الان ابتدایی ما تو دبیرستان نداشتیم 

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉
سوم راحت ترین پایس سختی زیادی نداره

اتفاقا سخت ترین پایه ست انگار کتاب های سال تحصیلی ۱۴۰۱و۱۴۰۲نگاه نکردید عزیزم البته همشون چرت به هیچ کاری نمیاد آخه بچه کلاس سومی چه به واحد پول دلاردرهم لیر ترکیه نامه تو دبیرستان اینارو نداشتیم خودمم دهه هفتادیم سن زیاد نیست بگید مال خیلی قبلم

الان دیگه همه چی فرق کرده دخترم سوم بود یه چیزایی اضافه شده خودم هنگ کردم چه برسه به بچه ها این ریاض ...

پسرم  سوم بود فقط سر جدول صرب ادیت شدم تا کامل فول شدکاش تابستون قبل حفط کرد بود

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
اتفاقا سخت ترین پایه ست انگار کتاب های سال تحصیلی ۱۴۰۱و۱۴۰۲نگاه نکردید عزیزم البته همشون چرت به هیچ ...

تابستون پارسال همه رو بررسی کردم 

کتابا اونقدر تغییر ندارن ک شما بولدش میکنید 

منم نمیگم راحتن ولی نسبت به دوره دوم راحته پایه چهارم ریاضیشو ی نگاه کنید می‌فهمید چقدر مشکله قابل درک نیست صدتا روش داره پنجم باز بهتره چون بچه راه افتاده ششم جمع بندیه ولی چون امتحاناتش هماهنگه خیلی برای معلم و بچه ها استرس زاست 

میمونه اول و دوم اول که برای یاد دادن نشانه ها باید هرروز دست ورزی انجام بدی دوم هم که باشی تا یکی دوماه باید اول را کار کنی چون بچه ها یادشون رفته. سوم به نسبت راحت تره 

اونی که شما میفرمایید رو قبول دارم ولی این مسأله برای تمام پایه هاست و مختص سوم نیست 

تابستون پارسال همه رو بررسی کردم کتابا اونقدر تغییر ندارن ک شما بولدش میکنید منم نمیگم راحتن ولی نسب ...

من نگفتم سوم سخت چهارم راحت  دختر خودم امسال چهارم بود رفت پنجم من نسبت به دوره خودمون میگم سخت شده مقایسه من در زمان حال و گذشته ست خدایی همه چی تغییر کرده برادر من لیسانس مهندسی داره  فرآیندی اصلا بلد نیست ولی الان چند سال از پایه دوم فرآیندی رو اضافه کردن من خودم از گوگل یاد گرفتم همه روش های جدید من خودمم همیشه معدل م زیر ۱۹.۵نمیشد البته فقط ابتدایی 😂😂😂

من نگفتم سوم سخت چهارم راحت دختر خودم امسال چهارم بود رفت پنجم من نسبت به دوره خودمون میگم سخت شده ...

واقعا سخت شده برا بچه ها طفلیا خیلی اذیت میشن من گاهی یه چیزی رو میگم بهشون بعدش فکر میکنم کاش میشد به جاش یه چیزی یادشون بدم که به دردشون بخوره