2777
2789
عنوان

چاقیی

113 بازدید | 18 پست

بچه ها من ی دوره قرص گین اپ خوردم ده کیلو اضافه کردم الا تو دوره دومم و اینکه خیلیارو دیدم ک یهو چاق شدن اما از هرکی پرسیدم گف غذا خوردم اخه مگ میشه وقتی لاغری بخای با غذا خودتو چاق کنی خاسم تجربمو بگم برای کسایی ک لاغرن و میخان چاق شن قرص گین اپ بخورین البته اصل و فیک داره برای من اصل بود چون بارکدش رو اسکن کردم خودع شرکت ترکیه رو اورد بالا قبل از خریدش اول مطمعن شین اصله چون با فیک هم ب جیبتون ضرر زدین هم ب خودتون اینهمه زحمت میکشین با قرصای تقلبی هدرش ندین 

خواهر م و همسرم یه پودر گیاهی ست می خورن واسه چاقی عالی یه  و عوارض نداره  اسمش رو یادم رفته نمی تونم پاشم نگاه کنم . درضمن بازگشت هم نداره 

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر م و همسرم یه پودر گیاهی ست می خورن واسه چاقی عالی یه و عوارض نداره اسمش رو یادم رفته نمی تون ...

وای توروخدا کاش میشد ببینی

خدایا منو یک روز قبل رفتنش بیار پیش خودت♥️
من اصلااشتها ندارم لاغرمنازایی نمیاره؟؟ از کجا خریدی

منم اشتها نداشتم جوری ک غذا میدیدم حالت تهوع میگرفتم اما محرم دوتاغذا همزمان میخوردم🤣🤣 ن نازایی نمیاره چون از کسی ک گزفتم اشنامونه چیز بد نمیده بعد هرچیز فیک ضرر داره اصلش ک باشه بی خطره

عزیزم اینا داخلش کورتون هست که آب میاره زیر پوست و فکر میکنی چاق شدی

کورتون هم برای جذب به کلسیم احتیاج داره برای همین خدای نکرده دچار پوکی استخوان میشی

بهتره کالری شماری و اگر اشتها نداری در کنارش شربت های مولتی ویتامین و ب کمپلکس مصرف کنی که اشتها آوره

خودم شکر خدا دارم با همین روش چاق میشم

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
منم اشتها نداشتم جوری ک غذا میدیدم حالت تهوع میگرفتم اما محرم دوتاغذا همزمان میخوردم🤣🤣 ن نازایی نم ...

من پودر گین اپ خوردم قرصشو نه

صورتم پر جوش شد ۱۰ میلیونم واس اون خرج کردم

جوش نزدی با قرصه؟

خدایا منو یک روز قبل رفتنش بیار پیش خودت♥️

هر روز قبل شام شوهرم نصف قاشق غذاخوری با اب حل می کنه و میخوره . اشتهاش زیاد شده . . چون هرچی بخوری زود هضم می شه و باز گرسنه ای . خواهرم  بعد قطع این پودر دو کیلو کم کرد و همون جوری وزنش ثابت موند  قیمت ش هم مناسبه 

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم