2777
2789
عنوان

خانوما کسی وارد به در آوردن کاپ هست

539 بازدید | 51 پست

لعنتی خیلی سخت بیرون میاد می‌ره اون ته وقتی دل درد دارم جونی برام نمی‌مونه زور هم بزنم بیاد پایین

بیرون آوردنش واقعا مشکله امروز خریدم اما پشیمونم کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی دو روز اول سختم بود الان بعد ۵ ماه حتی نمیتونم به نوار فکر کنم قشنگ باید قلق کاپو با بدن خود ...

چجوری میکشیش بیرون؟

من دمشو تو بروشور گفته بود قیچی کنید

خوب شد نکردم وگرنه نمیدونم چجوری باید نیاوردم بیرون

بالا نمیره بمونه؟ترسم همینه

تامپون بزار چه کاریه به کاپ خاهر من خودت چرب کن سعی کن درارش

یکبار دختر عموم کاپ گزاشت نمیتونست درباره روانی شد عمم گفت بااین درار حالا این چیه پاستیل هستن تو ظرف شبی موچین هستن پلاستیکی بااون در اورد 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
با کاپ خونریزی کم شد؟

نه نوشته حجم خون تو نوار زیاد نشون میده اما من که آنقدر خونریزی دارم تا میارم بیرون عین کاسه لبریز خونه

ببخشید واضح گفتم امیدوارم در حال خوردن چیزی نبوده باشی

بخدا که خسته شدمینی نوار نذارم حیثیتم می‌ره تو دوره پریود جایی نمیتونم برم چون ازم شررره می‌کنه خون

وای خیلی سخته درکت میکنم

فیبروم داری؟

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️
با کاپ خونریزی کم شد؟

نه بابا خون نگه میداره تا موقع ک کاپ درارن .

خون میمونه تو رحم تا وقتی ک جلو راهش باز کنن

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜