من خیلی وقت بود سایت نیومده بودم، یه کاربری دیگه داشتم. به فاصله ی دو روز منو تعلیق کردن😑 چرا؟ چون یه کاربر بی ادب که کاری باهش نداشتم بهم بی ادبی کرد منم جوابشو دادم. الآنم یه مرد بیشعور دو ساعته عضو شده، اومده تاپیک خصوص زنانه، توهین میکنه هیچ، درخواست دوستی هم میفرسته
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا منم با ی کاربری دیگه م ، جواب افرادی که بهمتوهین کرده بودن رو دادم یک هفته تعلیقم کردن خیلی م ...
نه عزیزم مسخره نیست اگر قرار باشه همه جواب هم رو بدید فقط توی سایت دعوا و فحاشی میشه برای همین ما نی نی یارها و مدیریت از کاربران درخواست کردیم که لطفا تگ کنن یا گزارش بزنن تا رسیدگی بشه و اگر دو طرفه بحث کنید بطور حتم هر دو طرف تعلیق میشید
حساب من چرا رسیدگی شد؟؟؟ ببخشید من هویج نیستم جواب توهین رو ندم.
نه عزیزم مسخره نیست اگر قرار باشه همه جواب هم رو بدید فقط توی سایت دعوا و فحاشی میشه برای همین ما نی نی یارها و مدیریت از کاربران درخواست کردیم که لطفا تگ کنن یا گزارش بزنن تا رسیدگی بشه و اگر دو طرفه بحث کنید بطور حتم هر دو طرف تعلیق میشید