2777
2789

من خیلی وقت بود سایت نیومده بودم، یه کاربری دیگه داشتم. به فاصله ی دو روز منو تعلیق کردن😑 چرا؟ چون یه کاربر بی ادب که کاری باهش نداشتم بهم بی ادبی کرد منم جوابشو دادم. الآنم یه مرد بیشعور دو ساعته عضو شده، اومده تاپیک خصوص زنانه، توهین می‌کنه هیچ، درخواست دوستی هم میفرسته

خیلی 

@niniyar_2   بفرما این گوی و این میدان

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم با ی کاربری دیگه م ، جواب افرادی که بهم‌توهین کرده بودن رو دادم یک هفته تعلیقم کردن خیلی م ...

نه عزیزم مسخره نیست اگر قرار باشه همه جواب هم رو بدید فقط توی سایت دعوا و فحاشی میشه برای همین ما نی نی یارها و مدیریت از کاربران درخواست کردیم که لطفا تگ کنن یا گزارش بزنن تا رسیدگی بشه و اگر دو طرفه بحث کنید بطور حتم هر دو طرف تعلیق میشید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

حساب من چرا رسیدگی شد؟؟؟ ببخشید من هویج نیستم جواب توهین رو ندم.

نه عزیزم مسخره نیست اگر قرار باشه همه جواب هم رو بدید فقط توی سایت دعوا و فحاشی میشه برای همین ما نی نی یارها و مدیریت از کاربران درخواست کردیم که لطفا تگ کنن یا گزارش بزنن تا رسیدگی بشه و اگر دو طرفه بحث کنید بطور حتم هر دو طرف تعلیق میشید

نه عزیزم مسخره نیست اگر قرار باشه همه جواب هم رو بدید فقط توی سایت دعوا و فحاشی میشه برای همین ما نی ...

بنظر من که شما باید شروع کننده ی فحاشی و توهین رو تعلیق کنید نه کسی که از خودش دفاع کرده 

واقعا منطقی نیست ....

من الان به شماشروع کنم به توهین ، بعد شما از خودت دفاع کنی ، بعد بیان هم شما هم من رو تعلیق کنن، انصافه؟؟؟؟؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
چندین ماه خواهر م می خواد عضو نی نی سایت شه نمی شه گذرواژه مشکل داره . چجوری حلش کنیم ممنون می شو ...

عزیزم مشکل فنی هست به ما هم گفتن به زودی رفع میشه

بنظر من که شما باید شروع کننده ی فحاشی و توهین رو تعلیق کنید نه کسی که از خودش دفاع کرده واقعا منطقی ...

هر دو طرف تعلیق میشن شروع کننده زمان طولانی تر

دقیقا منم با ی کاربری دیگه م ، جواب افرادی که بهم‌توهین کرده بودن رو دادم یک هفته تعلیقم کردن خیلی م ...

از مسخرگی هم گذشته، سو استفاده اس! انگار من بچه ام، یکی توهین کنه، عین بچه ها نی نی یار صدا کنم تازه بعد دو روز بیان رسیدگی کنند. 

حالا باز سایتشون یه چیزی بود، حق داشتن. پر از مشکل فنی، پر از آقایون مریض که ول میچرخن تو سایت

خیلی