ghazi_66 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 224 عنوان حالم بده 17 بازدید | 3 پست حالم ناجور بده کسی که میخواستمش یه حقیقتی و ازش فهمیدم و رابطمو باهاش تموم کردمالان فهمیدم که بایکی دیگه تو رابطس🙂💔ادعاش خیلی میشد ادعا میکرد بدون من نمیتونهالان فقط غمش برام مونده 1403/05/02 | 01:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26641 یادمه یه خواستگار سفت و سخت داشتم دانشگاه میگفت چشمات خوابو ازم گرفته منم ردش کردم یک هفته بعد با یکی دیگه از بچه ها نامزد کرد در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
ghazi_66 مدیر استارتر عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 224 یادمه یه خواستگار سفت و سخت داشتم دانشگاه میگفت چشمات خوابو ازم گرفته منم ردش کردم یک هفته بعد با یک ... من باهاش مدت زیادی بودم نمیفهمم بعد من چطوری تونست انقد سریع بره تو رابطه🙂
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26641 من باهاش مدت زیادی بودم نمیفهمم بعد من چطوری تونست انقد سریع بره تو رابطه🙂 زیاد حرفا رو آدما رو جدی نگیر خودت کمتر اذیت میشی در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍