2777
2789
بیادش خیلی بد بود بهم گف دلیل کار کردنت چیه گفتم میخوام تو اجتماع باشم گف بیا دست فروشی حالا میتونست ...

گفته برین دستفروشی که مسخرتون کنه و بهتون تیکه انداخته. میتونس خیلی محترمانه تر بگه. این که دیگه فقط برا دخترا نیست. حتما با مردمم اینطور حرف میزنه که سر زبونش نشسته. 

گفته برین دستفروشی که مسخرتون کنه و بهتون تیکه انداخته. میتونس خیلی محترمانه تر بگه. این که دیگه فقط ...

بله خداروشکر ک تموم شد

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خداروشکر ک تموم شد

شما بهترین تصمیمو گرفتی سرکار خانوم. بهش حسی نداشتین. همین باعث اختلاف و دلخوری میشد. هرچه خیره براتون پیش بیاد. نگران نباشین. شجاعانه تصمیم گرفتین‌ . 

خیر عادی ولی دوس دارم تو اجتماع باشم واس روحیه ایشونم تحصیلاتش از من بالاتره خیلی نسنجیده حرف زدن مث ...

گلم میگم شاید پرستار نباشه آخه طرز نوشتنش به آدم باسواد نمیخوره بعد هم اون چطور به خودش اجازه میده شغل شریف شما رو با دستفروشی مقایسه کنه بعد هم تو نوشته هاش دیدم نوشته ماشین بابا .گاو آخه کدوم آدم عاقلی پرستار باشه میره دنبال گاو  یا دستفروشی خیلی حرفاش عجیبه حداقل به شغل تو احترام میذاشت وبا دستفروشی مقایسه نمی‌کرد درسته دستفروش هم شغل با آبرویی اما نه برا یه معلم که این همه درس خونده وزحمت کشیده وخانوم هم هست. اصلا یه چیز دیگه اگر پرستار باشه چطور میگه بریم دستفروشی فکر نمیکنه همکاراش ببین با خانومش اومده دستفروشی براش زشت نیست خلاصه آبجی گلم یه پرستار وقت هیچ کاری رو نداره چطوری دوتا شغل دیگه هم داره .اینکه پرستاره  خیلی مشکوکه طرز نوشتنش عجیبه به آدم باسواد نمیخوره تحقیق کن خواهر

صادقه ولی سواد رابطه نداره

چرا فک میکنی عقل کلی و سواد رابطه داری؟

اتفاقا من حس بهتری به صحبت کردن آقا گرفتم تا شما

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

وای استارتر، اصلا" با اون پیشنهاد دستفروشی نمیتونم کنار بیام. کسی تا مجبور نشه نمیره سمت دستفروشی. هر لحظه استرس دارن بیان بساطشون رو جمع کنن. 

اونوقت توقع داره خودش و شما که هر دو تحصیلکرده هستید برید دستفروشی؟ اخه شما که گفتید حقوقش هم کافیه. 

حسم بهم میگه از اوناس که به خاطر پول هرکاری میکنه. 

اصلا" درک نمیکنه یه زن چرا باید درس بخونه و بره دنبال یه شغل موجه

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

چقدر گدا تشریف داره 

پول ماهانه نمیده خودتم سرکار نری اهل خرید هم نباشی 

دقیقا کوزت میخواد؟؟؟

جلو جلو داره تصمیم میگیره که وسایل خونه رو عوض نمیکنه

یعنی یااااااعلییییی

درامدشم ک خویه پس کلا آدم خیلی خسیسیه 

سواد رابطه هم ک نداره 

میخوای چیکار اینو 

وای استارتر، اصلا" با اون پیشنهاد دستفروشی نمیتونم کنار بیام. کسی تا مجبور نشه نمیره سمت دستفروشی. ه ...

عزمزمه ردش کردم معرف معتبر بود ایشون همشهری خودم گاوداري داشتن خیلی صداقت داشتن

چقدر گدا تشریف داره پول ماهانه نمیده خودتم سرکار نری اهل خرید هم نباشی دقیقا کوزت میخواد؟؟؟جلو جلو د ...

بله دقیقا

گلم میگم شاید پرستار نباشه آخه طرز نوشتنش به آدم باسواد نمیخوره بعد هم اون چطور به خودش اجازه میده ش ...

عزمزمه همشهری هستن معرف معتبر بودش و ایشون شغل دیگرون گاوداري بود یعنی خودش انجام نمی‌داد ولی داشت بعد کل مدارکمو قبل حرف زدن دیدم ایشون مدلش اینطور بود بیان نامناسبی داشتن