بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله خاله ام ک زبون تند و تیز و فلفلی ولی لحن آرام و شوخی طور داره مثلا
هیچی سکوت چون مامانم از جواب دادن ب خواهرش خوشش نمیاد و براش مهمن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من بچه بودم یادمه خواهرمو میگفتن زشته نوزاد بود بعد ۸ سال همسایمون منو خواهرمو دید میگفت ماشالا تو واقعا فلانیی مامانم اون موقع کلی گریه میکرد آخه دلشو شکسته بودن ماشالا الان خواهرم ده سالشه میمونه پنجه آفتاب خودمم زشت نیستم خوبه قیافه ام ولی بچه زشت بزرگ بشه خوشگل میشه مثل خواهر من ولی من نوزادیم مامانم اینا همه میگفتن تو صورتت نگاه میکردن صلوات میفرستادن الانم قیافه ام خوبه
آخی کاش مادرتون میدونست چقدر کارش بدهمن از بچم دفاع میکنم ولی توی دلم خالی میشه حالم بد میشه 💔کاش آ ...
نمیدونه که متاسفانه من آنقدر رفتار والدینم روم تاثیر گذاشته الان شدم یه افسرده بدبخت ببین چهرم خیلی خوشگله ها حالت موهام و ابنا همیشه ام مرتبط به خودم میرسم یکم لاغرم و پرواز یعنی از اونام که یکی بهم بی احترامی کنه صد برابرس بر میگردم جوابشو میدم بخاطر همین کلی تحقیر میشم همه میگن روت زیاده کی تورو میگیره و اینا
بچه ی منم نوزاده تازه میره تو دو ماه هر کی میبینه احساس میکنم قیافش یجوری میشخ آخه بچم چشماش ژاپنی و ...
عزیزم اصلا به دل نگیر منم یه دختر خاله دارم وای ببین این تا پنج ماه قیافه نداشت بعد پنج ماه هم چین. خوشگل شدا هرکی میدید تعجب میکرد چشمانم تا پنج ماه ریز بود ولشون کن بزار هر کی هر چی میگه بگه