2777
2789
عنوان

شده تا حالا

67 بازدید | 8 پست

شده تا حالا به آدما بیشتر از لیاقتشون محبت کنین؟

شده پشتشونو گرفته باشین؟

بعد دقیقا همونجا ک نیازه پشتت باشن سکوت کنن؟

شده از کسی که حس میکردین پشتتونه حرفایی و بشنوین که انتظارشو نداشتین؟ مثلا با خودت میگی اگ یه روزی کسی چیزی بهم بگه فلانیو دارم هوامو داشته باشه ولی اون دقیقا برعکس عمل کنه؟

خیلی حس بدیه...😑

عوضش تجربه شد برام دیگه اعتماد نکنم

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ولی دیگ بعدش آدم شدم دیگ اون ساده و احمق سابق نیستم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
واسه من واقن چیزه بدی نیس اصن لحظه ای ناراحت نمیشم همون بهتر ک خودشو از لطف من محروم کرده من ضرر میک ...

میدونی چیه؟

تو تموم دنیا میگفتم همین یه آدم پشتمه

گفتم هروقت کسی چیزی بگه پشتم به اون گرمه

شبا ک میخوابیدم برای سلامتیش دعا میکردم. هر شب 

اونوقت دقیقا حرفایی که انتظار نداشتمو ازش شنیدم

اره من خیلی احترام بقیه رو دارم یا وقتی میان مشهد خونم خیلی احترام مهمونم رو دارم و حواسم بهشون هست. ولی وقتی خودم میرم شهرستان اینطوری برام احترام نمی‌ذارن. یا مثلاً ران مرغ خریدم چون زیاد بود به مادر شوهرم گفتم برای جاریم هم بذاره تو یخچالش مادر شوهرم هم ۱۵ ران مرغ برای جاری گذاشته ۱۰ تا هم برای ما . حالا دریغ از یه تعارف به خونش .۵ ماه هس عروسی کرده فقط یه بار دعوتم کرده خونش 

کاش تجربش نمیکردم.

اگر تجربه نکنی پاستوریزه میمونی و سوارت میشن

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394