2777
2789

مجدد. کنکور دادم احتمال زیاد کم کمش علوم ازمایش گاه قبول شم البته با 26سالگی. من هپفم پرستاری بود که نمیشه  ، ازمون استخدامی اموزش ابتدایی هم بخوام شرکت کنم قبولیش به این سادگی نیست کلی منابع داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما اگه بیکاز بمونم چی اونم با سن 30

علوم آزمایشگاهی هم فکر کنم طرح داشته باشن درسته؟

بعدش میتونی تو آزمایشگاه و بهداشت کار کنی و آزمون استخدامی هاشون شرکت کنی

البته خب بقول شما آموزگاری احتمال سریع شاغل شدن بیشتره

علوم آزمایشگاهی هم خیلی هاشون کار ندارن

از هردو قشر  علوم ازمایشگاهی و فرهنگی بپرس ،از آنهایی که تازه فارغ تحصیل شدن و هم آنهایی که چندین سال از کار کردنشون گذشته و هم آنهایی که فقط تحصیل کردند و وارد بازار کار نشدن

علوم آزمایشگاهی هم خیلی هاشون کار ندارناز هردو قشر علوم ازمایشگاهی و فرهنگی بپرس ،از آنهایی که تازه ...

پس چه غلطی بکنم من، اصلا بخوام هم نمیتونم معلمی قبول شم یع عالمه منابع داره که نمیتونم تمومشون کنم تو یک سال، از طرفی بکسال وایه کنکور خوندم پس نتیجه این یکسال وقت گذاشتنم چی میشه، 

رشته بهداشت چی به نظرت 

پس چرا سرچ میکنم استخدامی اموزش ازمایش گاه  کلی بالا میاره البته بخش خصوصی