منم میخواستم چند وقت پیش گوشی بخرم که نشد تحقیق که داشتم میکردم اغلب کاربرایی که این گوشی و داشتن از یک مشکل خیلی ناراضی بودن و اونم این بود که گوشی a55مدام داغ میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ااا چرا؟ خیلی ها از شیائومی راضین که؟ چه مدلی خریدین؟
معمولیه نوت ۱۱پرو اصلا جز زیر نور روز نمیتونید عکس بندازید به شدت تیره میوفته ولی توی روز که هوا روشنه خدایی خوبه ولی فیلم واااای فیلم اااافتضاحه من نتونستم یه ذونه فیلم بگیرم ذره ای شفافیت نداره منم گول نظر دیگرانو خوردم یعنی دوربین سامسونگ جواهره در مقابلش
واقعا؟ چند خریدیش؟ منم داشت نظرم عوض می شد برم شیائومی بخرم خوب شد گفتین پس من خواهرم سامسونگ a15 که ...
هرگز اشتباه منو نکن امشب یه عالم گریه کردم فک کنم ده ماهی یا کمتر بشه خریدمش نزدیک هشت ..شوهرم گفت صبح میریم سامسونگ بخر انگار دوربینش برای ۳۰سال پیشه باورم نمیشه از چیش تعریف میشد من داداشم سامسونگ a10داره در مقابل این انگار ایفنه فکرشو بکن..
من نشد از اتاق کارم یه فیلم و عکس بندازم اصلا داغونه دوربین سامسونگ قابل مقایسه نیست بااین