2777
2789

منم میخواستم چند وقت پیش گوشی بخرم که نشد تحقیق که داشتم میکردم اغلب کاربرایی که این گوشی و داشتن از یک مشکل خیلی ناراضی بودن و اونم این بود که گوشی a55مدام داغ میکنه 

حالا بازم شما خودت تحقیق کن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااا چرا؟ خیلی ها از شیائومی راضین که؟ چه مدلی خریدین؟

معمولیه نوت ۱۱پرو اصلا جز زیر نور روز نمیتونید عکس بندازید به شدت تیره میوفته ولی توی روز که هوا روشنه خدایی خوبه ولی فیلم واااای فیلم اااافتضاحه من نتونستم یه ذونه فیلم بگیرم ذره ای شفافیت نداره منم گول نظر دیگرانو خوردم یعنی دوربین سامسونگ جواهره در مقابلش

معمولیه نوت ۱۱پرو اصلا جز زیر نور روز نمیتونید عکس بندازید به شدت تیره میوفته ولی توی روز که هوا روش ...

واقعا؟ چند خریدیش؟ منم داشت نظرم عوض می شد برم شیائومی بخرم خوب شد گفتین پس 

من خواهرم سامسونگ a15 که پایین ترین مدله داره واقعا دوربینش فوق العاده شفاف و واضحه 

a55پس خیلی بهتره صد در صد

واقعا؟ چند خریدیش؟ منم داشت نظرم عوض می شد برم شیائومی بخرم خوب شد گفتین پس من خواهرم سامسونگ a15 که ...

هرگز اشتباه منو نکن امشب یه عالم گریه کردم فک کنم ده ماهی یا کمتر بشه خریدمش نزدیک هشت ..شوهرم گفت صبح میریم سامسونگ بخر انگار دوربینش برای ۳۰سال پیشه باورم نمیشه از چیش تعریف میشد  من داداشم سامسونگ a10داره در مقابل این انگار ایفنه فکرشو بکن..

من نشد از اتاق کارم یه فیلم و عکس بندازم اصلا داغونه دوربین سامسونگ قابل مقایسه نیست بااین 

هرگز اشتباه منو نکن امشب یه عالم گریه کردم فک کنم ده ماهی یا کمتر بشه خریدمش نزدیک هشت ..شوهرم گفت ص ...

پس حتما برو بخر مطمئنا خیلی خوبه 

خواهر شوهر من a50 داره الان سه ساله واقعا راضیه 

عیب نداره عزیزم گریه نکن جونت سلامت انشالله این یکی باب میلت در بیاد 

پس حتما برو بخر مطمئنا خیلی خوبه خواهر شوهر من a50 داره الان سه ساله واقعا راضیه عیب نداره عزیزم گر ...

فداتشم من بخاطر شغلم پدرم در اومد نمیتونستم پست بزارم بخاطر دوربینم واقعا روخیمو باخته بودم ...خداروشکر بهت زودتر گفتم پولتو دورنریزی همون سامسونگ و بخر 

فداتشم من بخاطر شغلم پدرم در اومد نمیتونستم پست بزارم بخاطر دوربینم واقعا روخیمو باخته بودم ...خدارو ...

آنلاین شاپ داری؟ 

منم چند وقته انلاین شاپ زدم برای همون دنبال گوشی بودم ولی پولم جور نشد فعلا متاسفانه

مرسی که گفتی عزیزم