2777
2789

این هروز تو کلنیک های زیباییه اولا فقط بوتاکس زده بود و ژل خط خنده و ژل دو چشم خشگل شده بود خدایی خودش هم بد نیست قشنگه ولی دیگه بینی عمل کرد بعد پیکرتراشی بعد دیگه گونه هاشو ژل زده زیادی بزرگ شده لباش خوب بود ژل زده بد شده بلفا کرده حالا از اینا بگذریم دیروز ما رفتیم دور دور نامزدم گفت یه سر بریم خونه ما خلاصه رفتیم اونجا دیدم زی چشمش حالت نقطه نقطه شده انگار جای سوزنه میگم مادر جون دور چشمت چیکار کردی میگه رفتم بیرون افتاب سوخته شده از بس عرق کردم دستمال کشیدم منم یه چشمک زدم نامزدم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

مادرشوهر نیس پلنگه پلنگگگگگ

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم فهمید رفته برا زیبایی میگه مامان میری مطب زیبایی یه خبر بده مردی بدونیم کدوم مطبی به حالت شوخی برگشته به من نگاه میکنه میگه تا چش حسودام دراد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
پیکر تراشی واسه سنش خطرناک نبود؟

متولد ۶۰ هست ،۴۳ سالشه

خیلی خوبه مادر شوهرت اهل اینجور خرج ها هست

اینقد به خودش میرسه موهاش همیشه رنگ داره مدل مانتو هاش بخدا دختر ۱۸ ۲۰ ساله ها میپوشن

تاز کلاس میزاره وای فلان جا رفتیم با عروس باورشون نمیشد من عروس دارم میگن فکر کردیم دوستته خدایا با این همه عمل دیگه چی میخاستی

اینقد به خودش میرسه موهاش همیشه رنگ داره مدل مانتو هاش بخدا دختر ۱۸ ۲۰ ساله ها میپوشن

خوبیش اینه دیگه شما انجام بدی نه همسرت نه خانواده ش نمیگن پول الکی خرج میکنه عادت دارن به این خرجا

خوبیش اینه دیگه شما انجام بدی نه همسرت نه خانواده ش نمیگن پول الکی خرج میکنه عادت دارن به این خرجا

شوهرم بدش میاد میگه خودت باش من همینجوری دوست دارم ولی مادر شوهرم با خاهراش دائم صورتشون ودستکاری میکنن

تقصیر شوهرته چقدر بد با مامانش حرف زدهاین حرفا شوخیشم قشنگ نیستشمام مشخصخ خودت حساس شدی رو کارای ماد ...

همیشه باهاش شوخی میکنه ایندفه فک کنم چشمک منو دید اینجوری گفت وگرنه شوهرمو خیلی دوست داره همچی حرفی بهش نمیزنه دقیقا منظورش من بودم