2777
2789
عنوان

رفته سربازی من دارم دق میکنم

126 بازدید | 10 پست

امروز شب اولیه که نیس 

اردکان یزد افتاده خیلی بی تابم 

لطفا از تجربیاتتون بگین 

چندوقت یبار میتونه زنگ بزنه یا برگرده شهرش؟

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نرفته؟چندسالشه؟چقدر وقته ازدواج کردین

نه

همه عمرش دانشجو بوده،الانم بهمن دفاع ارشدشه

میره تو ۲۶

۱ ساله

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بفرسش بره شاید شهر خودتون بیوفته

دلم نمیاد😂

آره تهران میفته به احتمال زیاد

چون میخواد اگه بشه از طریق بنیاد نخبگان و پروژه بگذرونه سربازیو،که اونم تهرانه محل آموزشیش

اما امتیازش لب مرزیه الان،مگر یه مقاله بنویسه که امتیازشو ببره بالا

ولی خب سخته کلا سرباز داشتن.اگه بره واقعا تنها میشم‌.

بهش گفتم کنکور دکتری بده دوباره😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من این دورانو گذروندم🙃🥲خیلی سخت بود 

خیلی دور بود به امید مرخصیش زندگی میکردم💔

۶ماهه تموم کرد فک کردم خوشبخت ترین ادم دنیام دیگ هیچ چیزی ازم دورش نمیکنه 

ولی الان ندارمش 

پشیمونم چرا اونموقع خودمو میکشتم بجای اینکه حالم خوب باشه حداقل دارمش ازم دوره میاد مرخصی میبینمش کاشکی قدر اونموقع رو میدونستم کاش زهر مار نمیکردم 

هعیی اسی دلم پر بود ببخشید اگ حس منفی بهت منتقل کردم 🥲

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
من این دورانو گذروندم🙃🥲خیلی سخت بود خیلی دور بود به امید مرخصیش زندگی میکردم💔۶ماهه تموم کرد فک کر ...

سربازیشو ۶ماهه تموم کرد؟

چرا کات کردین نفهمیذم

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙
سربازیشو ۶ماهه تموم کرد؟چرا کات کردین نفهمیذم

نه ۶ماه که تموم کرده 

۲۲ماه سرباز بود

بخاطر دخالت یکی از اعضای خونوادش🙃

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸