2777
2789
عنوان

تپش قلب

165 بازدید | 25 پست

من امروز دچار تپش قلب شدم .دکتر داروی بیزو پرانول داده و پرپرانول .

کسی از این دارو ها استفاده کرده ؟؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
عوارضی نداره
8
88%
حالمو بدتر کرد
1
11%

پزشک عمومی رفتین

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اکثر مواقع تپش قلب داشتم بهم هولتر وصل کردند تا ۲۰۰ هم رفته بود تپش قلبم دکتر پروپرانول داد ولی خب هیچوقت یک جعبه کامل نخوردم میخوردم و نصفه ول میکردم میترسیدم عوارض داشته باشه الان دوباره یک هفتس شروع کردم به خوردنش

منم میخورم با چندتا قرص دیگه حالمو بهتر میکنه ولی اصلااا نباید بدون تجویز پزشک مصرف کرد

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

زیاد نخور 

من رفتم دکتر حالم اصن خوب نبود و تپش قلب شدید داشتم 

دکتر بهم پرانول ۴۰ داده بود :/ من هنوز ۱۸ سالمم نشده بود 

مامانم اونو کلا انداخت دور گف خیلی ضرر داره مناسب من نیست 

خودش پرانول ۱۰ گرفت داد چون خودشم همین مشکلو داره 

واسه من به قدری شدید بود ک شبا خواب نداشم همش از خواب میپریدم نمیتونسم نفس بکشم هر لحظه میگفتم الان سکته میکنم

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
پزشک عمومی رفتین

نه متخصص قلب رفتم .چند وقت بود سمت چپم درد داشت رفتم نوار رو اکو سالم بود .ولی امروز تپش قلبم ادامه دار بود 

یادم رفت بگم که لووتیروکسینم مصرف  میکنم 

نه متخصص قلب رفتم .چند وقت بود سمت چپم درد داشت رفتم نوار رو اکو سالم بود .ولی امروز تپش قلبم ادامه ...

خیلی عجبیه هم کنکور داده هم ایندرال،  استفاذه منین ولی خب ممکنه بخلطر کم کاری تیرویید

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
زیاد نخور من رفتم دکتر حالم اصن خوب نبود و تپش قلب شدید داشتم دکتر بهم پرانول ۴۰ داده بود :/ من هنوز ...

من شده بود چند ثانیه تپشم بره بالا ولی اینکه مداوم باشه نه .

الان از عصر حدود ۹۰تا۱۰۰تپش قلبمه نمیزاره بخابم من همیشه ساعت یازده بیهوش میشدم 

خیلی عجبیه هم کنکور داده هم ایندرال، استفاذه منین ولی خب ممکنه بخلطر کم کاری تیرویید

بیزو پرانول گفت هرروز یکی صبح بخورم .پرانول وقتی حمله پنیک داشتم بخورم .الان راستش میترسم بخورم حالم بد شه .گفت همین الان رفتی خونه یدونه بیزو پانول بخور .فقط یادم رفت بگم لووتیروکسین میخورم 

من شده بود چند ثانیه تپشم بره بالا ولی اینکه مداوم باشه نه .الان از عصر حدود ۹۰تا۱۰۰تپش قلبمه نمیزار ...

واسه منن اوایل خیلی زیاد بود الان فقد وقتی استرس دارم و عصبیم یا ناراحتم 

تپش قلب میگیرم معدمم عصبیه امونمو میبره 

من پیش ی دکتر ک رفتم اون گفت نباید همیشه استفاده کنی فقد وقتایی که تپش قلب میگیری قرص بخور 

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️
بیزو پرانول گفت هرروز یکی صبح بخورم .پرانول وقتی حمله پنیک داشتم بخورم .الان راستش میترسم بخورم حالم ...

لوو 100میخورین