2777
2789

سلام بچه ها خوبین؟

من علوم آزمایشگاهی خوندم تو همون دوره دانشجوییم موقع خونگیری و کار عملی دستی استرس میگیرم دستام میلرزه وقتی نگام میکنن خراب میکنم ولی اگر کسی نگام نکنه کارامو درست انجام میدم🥲

الان اومدم سرکار خیلی سعی دارم خودمو کنترل کنم ولی چند روز نشده همه پرسنل متوجه شدن واقعا نمیدونم چیکار کنم بعد از کنکور اینجوری شدم دکترم رفتم گفت اضطراب اجتماعیه قرص داد تاثیر نداشت ولش کردم...شما راه حلی دارین؟دارم کلافه میشم اینهمه زحمت بکشی اخرشم اینجوری حتی روم نمیشه به مامان بابام بگم میترسم نتونم برم سرکار با این وضع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرت حرف بزن قطعا اون میتونه یجوری آرومت کنه به هرحال درک میکنه وقتی میری فک کن خودت تنهایی یا ا ...

مامانم جز سرکوفت کاری بلد نیست...خانوادم کلا... همیشه فکر میکنن دخترشون باید تو هرکاری بهترین باشه با همین حس ترس و کمالگرایی منو بزرگ کردن که تهش این شد...تازه ناراحتم میشن چندباری گفتم 

خیلی تلاش کردم سعی کنم فکر کنم کسی نیست ولی نمیشه 

نباید قرصارو ول میکردی تاثیر قرص بعد چند مااه معلوم میشه

مامانم پشت هم مسگفت ارههه این چیزا دست خود ادمه دارو خوب نیست فلان...این از حمایت خانواده از اونطرف داروها بدتر استرسیم کرده بود مجبور شدم رهاش کنم بره

مامانم جز سرکوفت کاری بلد نیست...خانوادم کلا... همیشه فکر میکنن دخترشون باید تو هرکاری بهترین باشه ب ...

منم همینطورم ولی سعی کردم وانمود کنم اعتماد به نفس دارم 

ببین کتابای درمورد اعتماد به نفس بخون قطعا کمکت میکنه 

منم کمال‌گرا بزرگ کردن متاسفانه من جوری بودم ترم اول دانشگاه تو جمع همکلاسیام نمیتونستم صحبت معمولی کنم حرف که میزدم صدام میلرزید و عرق میکردم خیلی اذیت شدم ولی حالا اینطوری نیستم نمیگم کامل خوب شدم نه ولی قطعا بهتر شدم

میشه درموردش توضیح بدین؟دارو میدن یعنی؟

نه تو روش سی بی تی رواندرمانگار بهت یادمیده چطور تو هر موقعیتی که دچار مشکل میشی حلش کنی مثلا تو تو جمع دچار اضطراب میشی بهت میگه دلیلش رو وراه مقابله باهاش رو ولی مثل روش های دیگه ریشه یابی نمیکنخ وواسه وقتی خوبه که مشکل زیاد کلی وریشه ای نباشه .این روشم شامل بیمه میشه وجلساتش کم تره .واسه اضطراب اجتماعی دارو به درد نمیخوره چون اضطراب اجتماعی ناشی از تفکر اشتباه درمورد قضاوت دیگرانه راجعبه خودت اگه بخوای با دارو اضطرابت رو کم کنی  باید همیشه بخوری که هم وابستگی میاره وهم توطولانی مدت اسیب میزنه وعوارض زیادی داره مثل خواب آلودگی اختلال توحافظه و..درکل دارو های آرامبخش برای مدت کوتاه تجویز میشن .برای درمانشم بهتره بگردی دکتر خوبی پیدا کنی این بخشش از همه مهم تره

میشع اسم کتابایی که کمکت کردو بگی؟

منکه تازه دارم شروع میکنم خوندن ولی خب همون اعتماد به نفس و درباب اعتماد به نفس بود اونی که بهم کمک کرد این بود که زبان بدن اعتماد به نفسو یادبگیرم رفتار و حتی راه رفتن واسه این کار تو باید اول ادای آدمای با اعتماد به نفسو در بیاری تا کم کم بهش عادت کنی همین 

عادتای بد قدیمتو بنویس جدیدا رو جایگزین کن

میشه درموردش توضیح بدین؟دارو میدن یعنی؟

البته تو مشکلاتی مثل اضطراب اجتماعی وانواع فوبیاها و..روشی که خیلی جواب میده مواجهه درمانیه .روششم به این صورته که کم کم با ترسات مواجه بشی مثلا برای شما کنفرانس دادن اجرای نمایش فروشندگی وکلا کارهای که حس میکنسد اگه توشرایطش قرار بگیرید دچار اضطراب میشید رو انجام بدید اوایلم خراب میکنید ولی باید ادامه بدید وکم کم میبینید که زیاد هم ترسناک نبوده ونظرات بقیه اونقدر هاهم مهم نیست واگه قضاوتم بشید اتفاق وحشت ناکی نمیوفته ودیدگاهتون عوض میشه