2777
2789
عنوان

زندگی تو تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 26 پست

تو تهران فقط باید کار کنی و کار و خسته از کار و ترافیک برسی خونه و خواب و دوباره روز تکراری ، تهشم به هیچ جا نمیرسی .

شهرستان ها چون کوچیک هستن زود میرسی محل کار و زودم برمیگردی خونه ، بدون ترافیک و آلودگی ، هزینه ها هم به نسبت تهران کمتره 

تهران شهر ۷۲ ملته از هر قشری توش پیدا میشه😁😉

اینکه بهترین دکترهای زیبایی،بهترین لباس ها و رستوران ها و در کل امکانات داره رو نمیشه کتمان کرد ولی خب کنار این همه امکانات مشکلات هم زیــــاد هست ولی من عاشق شهر خودمم اصفهان زیبا❤️💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که شمالیم وقتی تهرانیا میان اینجا مسافرت ما بینشون افسرده ترینیم انقد که خوشحالن😂

چون واقعا تو اون تایم سفر مشکلاتمونو یادمون میره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ما که شمالیم وقتی تهرانیا میان اینجا مسافرت ما بینشون افسرده ترینیم انقد که خوشحالن😂

ببین تو تهران اگر پولدار باشی خیلی هم شادو میزونی.

منظور دوستموت محله های معمولی نشین تره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
تو تهران فقط باید کار کنی و کار و خسته از کار و ترافیک برسی خونه و خواب و دوباره روز تکراری ، تهشم ب ...

کی گفته شهرهای دیگه ترافیک نداره اصفهان ک همه ی اتوبان هاش ساعت ۸ صبح و ۶ غروب قفله اگ اینجور پیش بره اصفهان هم تا یکی دوسال دیگه طرح ترافیک واسش اجرا میشه ولی در کل شهر آروم و خوبیه 

تهرانیا رو میبینم افسرده میشم همه ماشین با کلاسی😂

بابا بیخیال...

ما که از اون معمولیاییم ...باورت نمیشه ارزوی روستانشینی بدلم مونده که از تهران  فرار کنم...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

درست میگی...ما از اول همه چی برامون مهیا بوده و همه امکانات بیخ گوشمون بوده...اما من الان دنبال ارامشه هستم ...

کی گفته شهرهای دیگه ترافیک نداره اصفهان ک همه ی اتوبان هاش ساعت ۸ صبح و ۶ غروب قفله اگ اینجور پیش بر ...

اصفهان که شهرستان نیست . من تو کامنتم گفتم شهرستان ها لدون ترافیک هستن . 

اصفهان و شیراز و مشهد هم جز شهر های بزرگ محسوب میشن