2777
2789

باور کنید ۹۰ درصدشون وضعشون عالیه و خونه هم دارند خودم دیدم از یه مجتمع بزرگ میان بیرون و موتور مدل بالا دارن

ولی ظاهرا یک شغل دوم برای اکثریت شده

واقعا نکنید این پول از هر نظری حرومه اون شخصی که بهتون کمک میکنه خیال میکنه واقعا وضعیت مالیتون بده که خودتون رو اینجوری کردید شاید اوضاع خودش بد تر باشه 

خجالت آوره واقعا...

اگه می خواهید برید کمک کنید ، سایت اکرام امداد برید

این محله ما پراز بچه هاییه که میان میگن ده تومن میدی بستنی بخرم؟:/

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

اکرام امدادم فک نکنم همش بدست اصلش برسه.منم فقط ب گدای پیر و معلول کمک میکنم.ی پسره سر چهار راه وامیسته از محمدرضا گلزار قشنگتر،ولی معتاد .من هر موقع میبینمش اشکام میریزه.اکثرا برای پول مواد گدایی میکنن

بله پدر من سوپر مارکت داره دیده یه مدت یه مردی هرروز میاد به اندازه ۲۰۰ هزار پول خرد میده. عکسش رو گرفت بعد به همسایه ها نشون داد یه همسایه مغازه هست باطریسازی بزرگی داره گفت این آقا چند وقت پیش یه  bmw چند میلیاردی آورده بود که تعمیر کنن

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
بله پدر من سوپر مارکت داره دیده یه مدت یه مردی هرروز میاد به اندازه ۲۰۰ هزار پول خرد میده. عکسش رو گ ...

😂یه خانمی بوده هرروز باهواپیما میرفته تهران و برمیگشته پلیس اصفهان بهش مشکوک میشه تعقیبش میکنن میفهمن میره تهران گدایی

بله پدر من سوپر مارکت داره دیده یه مدت یه مردی هرروز میاد به اندازه ۲۰۰ هزار پول خرد میده. عکسش رو گ ...

ملت ما خیلی ساده ان مگه همین بلاگرای دروغ گو ظاهر نما را بزرگ نکردن با پول مفت به همه چی رسیدن😐پیج زدن از رختخواب و دستشدیی کردن بچشون و شو  رت شوهرش گذاشته ملت هم با ذوق دنبال میکنن 😐بعد اومدن به بهانه جمع کردن کمک به نیازمندان پول چاپید یارو ۶ ماه بعد هم خونه دار شد ملت ساده هم تبریک بخاطر قلب مهربونت خونه دار شدی😐

همون سایت هم کمک نکنید برید اشخاص بی بضاعت کودکان بی سرپرست و معلولین بی بضاعت ووو خیلیا نیازمند هست ...

از کجا پیدا کنیم ؟ آخه به هر کی کمک کردیم فرداش دیدیم داره از یه ساختمان لوکس میاد بیرون...

از کجا پیدا کنیم ؟ آخه به هر کی کمک کردیم فرداش دیدیم داره از یه ساختمان لوکس میاد بیرون...

والا از خیریه ها چن تا بچه را پیدا کردیم و به کارت شخص خودشون پرداخت میکنیم دیگ افراد واقعا نیازمند انقد زیادن دیگ اونجورم شما میگی نیست همه چها. وز بعد از خونه لوکس بیان بیرون😁الان نزدیک مذارس مدارس حاشیه شهرمون واقعا نیازمند حتی یک دفترن چه برسه لباس و خوراک

والا از خیریه ها چن تا بچه را پیدا کردیم و به کارت شخص خودشون پرداخت میکنیم دیگ افراد واقعا نیازمند ...

شما رفتی تحقیقاتی انجام دادی و مطمئنی ولی میدونستی خیلی از اونهایی که داخل خیابونن از اونی که داره بهشون کمک میکنه وضعشون بهتره ؟ 

سایت اکرام و امداد از طرف دولت هست و اطمینان بهش بیشتره و علاوه بر این دولت با این افرادی که داخل خیابون هستند مخالفه چون واقعا نیازمند نیستند اگه بودند باید عضو خیریه بشن که از اون طریق بهشون کمک بشه واقعا برام سواله شخصی که داره وقت میزاره میاد تو خیابون گدایی میکنه و همه جاش سالمه نمیتونه بره سرکار ؟ آنقدر کار هست و میتونه بره...