2777
2789

دو تا مدرسه مدنظرم هست نمیدونم کدومش بهتره.

اولیش: مسیرش دوره. مدیرش خوبه و محترمه. کلاس ۲۵ نفره هست. شهریه ۲ تومن. رفت و آمدش سخته چون سرویس هم نداره. باید خودمون ببریم و بیاریمش. بچه هاش رو نمیدونم چطورن. بچم باید بره دوست جدید پیدا کنه.

دومیش: مسیرش خیلی نزدیکه. مدیرش پولکیه. کلاس ۴۰ نفره هست. شهریه حدود ۶_۸ تومن. بچه هاش رو میدونم بی ادبن. دوستای صمیمی بچم اینجا هستن.

اینم بگم قبلا مدرسه دیگه ای بوده. امسال میخوام جابجاش کنم.

هردو مدرسه دولتی. شیفت چرخشی

در واقع تنها عیب مدرسه اولی اینه که باید بریم دنبال بچه یا خودم با تاکسی و اتوبوس یا شوهرم مرخصی ساعتی بگیره

تعداد رای : 12
نظرسنجی
مدرسه اول بیست و پنج نفره و دور
8
66%
مدرسه دوم چهل نفره و نزدیک
4
33%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلاس 40 نفره که بازدهی نداره تازه، 8 تومن هم شهریه بدی اصلا نمیارزهاون مدرسه دور هم میتونین با چند ن ...

هیچکسی از محله ما نرفته اونجا ثبتنام کنه. فقط ماییم قطعا سرویس پیدا نمیکنیم. البته حدود ۱۵_۲۰ میلیون پول سرویسش میشه اگه پیدا بشه. که میدونم نمیشه

چرا ؟ فقط همین دوتا گزینه رو دارم. بالاخره باید یکیش بذارمش

دومی که افتضاحه 

اولی هم رفت و آمدش سخته کار یه روز دو روز که نیست ۹ ماه باید ببری و بیاری 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
دومی که افتضاحه اولی هم رفت و آمدش سخته کار یه روز دو روز که نیست ۹ ماه باید ببری و بیاری

خب چکار کنم؟ مدرسه های نزدیکمون ۴۰ نفره هستن. محلمون شلوغه شدیدا. 

اون که میگم دوره ده دقیقه راه هست. ولی بازم هرروز سخته رفت و آمدش.

تو دو راهی بدی هستم. 

خب چکار کنم؟ مدرسه های نزدیکمون ۴۰ نفره هستن. محلمون شلوغه شدیدا. اون که میگم دوره ده دقیقه راه هست. ...

بازم اولی بهتره ولی روزای سرد زمستون رفت وآمد خیلی سخت میشخ

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...