2777
2789
عنوان

حس ششم هستم کسایی که حرفشون نیمه مونده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 260 پست

همه چی تموم شد یا پیام میده؟

اصن دوسم داشت؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم اشتباه شد پسر میاری حسم قاطی شد انقدر پیام نوشتم قاطی کردم

سلام میشه بگی حس همسرم به خانمی که همکارش چیه.    آیا جابجایی خونه دارم.    حس همسرم به خودم چیه.    کی ماشین می‌خریم.   ببخشید زیاد شد

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 

منم میگی کی باردار میشم وجنسیتش چیه؟مرسی

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اره تا فردا شب محلش ندی میاد منت کشی

عزیزم میشه به منم بگی 

باردار میشم کی؟ جنسیتش چیه دوقلو میشه؟؟ 

همه را ببخــش به جز کســـانی که سمــت آبـادت را ویــران کردند 🙃🙃(میشه برای رسیدن به آرزوهام یه حمد بخونید)♥

خودت که نمیخری خانوادت میخرن بد ۲۰ سالگی حس میکنم😁😁

جالبه که گفتی خانواده می خرن بعد اینکه من امسال آیا تو المپیاد زیست مدال طلا می گیرم؟؟؟؟

لالم، آرزوم شده آواز خوندن🫠🙃