2777
2789
عنوان

كي برم سونو تشكيل قلب

177 بازدید | 14 پست

قراره اخر اين هفته برم سونو تشكيل قلب به گفته دكترم اخر اين هفته ميشه هفته هشتمم. خودم شك دارم من فقط يكبار نزديكي بدون محافظت داشتم كه اونم شايد سه چهار روز قبل از موعد پريوديم بود كه شكر خدا زودم باردار شدم بنظرتون اخر اين هفته زود نيست؟

ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)
نه عزیزم زود نیست.حتما برو

خيلي ممنون .معمولا خانمها از چند هفتگي به بعد ميرند ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم.معمولا تا هفته شش قلب تشکیل شده ولی میگن هفته ی هشت که تا اون موقع صد در صد باید تشکیل بشه.من خودم هفته شش فهمیدم باردارم و سونو کردم قلب نداشت.دکترم گفت یه هفته صبر کنم و دوباره برم که متاسفانه چند روز بعد خودش سقط شد

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
خواهش میکنم عزیزم.معمولا تا هفته شش قلب تشکیل شده ولی میگن هفته ی هشت که تا اون موقع صد در صد باید ت ...

اي واااي من  ناراحت نباش .. ايشالا بعدي 

اي واااي من  ناراحت نباش .. ايشالا بعدي

انشاالله.ممنونم.انشاالله تو هم یه نی نی خوشگل و سالم دنیا میاری.مواظب خودت باش و اصلا استرس نداشته باش و هرچی دکترت میگه بهش اطمینان کن.انشاالله همه چی خوب پیش میره عزیزم.  

انشاالله.ممنونم.انشاالله تو هم یه نی نی خوشگل و سالم دنیا میاری.مواظب خودت باش و اصلا استرس نداشته ب ...

خيلي ممنون مهربونم  

منم هفته 6 متوجه بارداریم شدم و رفتم سونو گفت قلبش مشخص نیست.  مثل شما آخر هفته، میرم تو هفته 8 و باید برم سونو برای قلبش. اصلا زود نیس و به موقع ست. ایشالا که به سلامتی صدای قلبشو می شنوی عزیزم

منم هفته 6 متوجه بارداریم شدم و رفتم سونو گفت قلبش مشخص نیست.  مثل شما آخر هفته، میرم تو هفته 8 ...

خيلي ممنون عزيزم بهمچنين شما

خواهش میکنم عزیزم.معمولا تا هفته شش قلب تشکیل شده ولی میگن هفته ی هشت که تا اون موقع صد در صد باید ت ...

سلام عزیزم منم دوتا سقط داشتم بخاطره این ک قلب نداشتم سقط تو ب چه علت بود؟ الان بارداری سومت قلب تشکیل شد دیگه ن

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
سلام عزیزم منم دوتا سقط داشتم بخاطره این ک قلب نداشتم سقط تو ب چه علت بود؟ الان بارداری سومت قلب تشک ...

سلام عزیزم.من مشکل انعقادی داشتم و درمان کردم.آره خدا رو شکر الان قلب داره.

نگران نباش و برو پیگیری کن درمانت و انشاالله به زودی خدا بهت یه بچه ی صحیح و سالم بده عزیزم.

سلام عزیزم.من مشکل انعقادی داشتم و درمان کردم.آره خدا رو شکر الان قلب داره. نگران نباش و برو پیگیری ...

ممنون ک جواب دادی

الان دوباره باردارم عزیزم 

ممنون ک جواب دادی الان دوباره باردارم عزیزم 

خدا رو شکر.انشاالله به سلامتی این دوران و بگذرونی عزیزم نگران نباش،تحت نظر باشی مشکلی پیش نمیاد.

خدا رو شکر.انشاالله به سلامتی این دوران و بگذرونی عزیزم نگران نباش،تحت نظر باشی مشکلی پیش نمیاد.

ممنون عزیزم پس ینی امیدی هس ک قلب تشکیل شه😍