2777
2789

خوب و بد داره مگه 

هر چی بیشتر دوست داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چ رشتع ای رفتی؟ الان چندسالته؟

من ریاضی بودم

الان 19

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هدفش برای آینده چیه؟ دوست داره چه شغلی داشته باشه؟ 

اگه تجربی دوست داره، بهتره بره ریاضی. اینجوری بعداً اگه بخواد کنکور تجربی شرکت کنه درس‌های مشترک‌شون بیشتره و کارش راحت‌تره. اگه روانشناسی، حقوق یا فرهنگیان دوست داره، بهتره بره انسانی.

من ریاضی بودمالان 19

جدی؟ منم دارم میرم ریاضی .ولی بازم موندم بین ریاصیو تجربی.هر دو رو الف اوردم .هرمدرسه ای ک میرم بهم میگن چرا داری میای ریاصی .معدلت ک عالیع بیا تجزبی. من خودم همینطوری ریاضیو انتخاب کردم.یعنی دلیل خاص یا استعداد یا علاقه خاصی نداشتم.تمیدونم کار درستیه یا ن‌.مبشه بگی سخته یان ؟ برم تجربی یا ریاضی؟.

الان شما کار داری؟ کاربراتون پیدا مبسه؟ کدوم شهر داری میری دانشگاه؟ چ رشته ای؟ .فضولی نیستاااا.بخدا نیاز دارم ک میپرسم

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
هدفش برای آینده چیه؟ دوست داره چه شغلی داشته باشه؟ اگه تجربی دوست داره، بهتره بره ریاضی. اینجوری بعد ...

پس در چه صورت  ،تجربی بره؟..

من خودم بین تجربیو ریاضی موندم

دلبر ناب دلم .کاربری برای دو نفرع‌. من و رفیقم. پس کارآگاع بازی درنیارید😐
من ریاضی بودمالان 19

نیکی جان .(اسمت دراصل نیکاس؟ .یا اشتباه گزفتم؟)

شما متولد چ ماهی بودییی؟

یادمه یمدت خودت تو تامیکامینوشتی ۱۶سالمه وداینا.

چقد زود بزرگ شدیم

جدی؟ منم دارم میرم ریاضی .ولی بازم موندم بین ریاصیو تجربی.هر دو رو الف اوردم .هرمدرسه ای ک میرم بهم ...

عزیزم من خب به تجربی و زیست و اون رشته ها هییییییچ علاقه ای نداشتم رفتم ریاضی... تجربی ده برابر ریاضی سختره شاید ریاضی درسای بیشتری داشته باشه ولییییی قبولیش خیلی راحت تره 

بعد این کهههه با دیپلم ریاضی که کار خاصی نمیشه کرد منم طبیعتاااا هنوز خیلی از دانشگاهم مونده ! ته کاری که الان میشه کرد فروشندگی و کار تو کافه و کتابخونه و .. است که ربطی به مدرک نداره و با هر سطح سوادی میشه توش مشغول به کار شد و منم دنبالش نبودم

من معماری میخونم... من ساکن تهرانم و میخواستم حتما همینجا برم دانشگاه و خب دانشگاه دولتی به هر حااال رتبه خیلی خوبی میخواد و منم خیلی درسخون اون شکلی نبودم ولی شهرای دیگه قبول میشدم و شدم... ولی ترجیح دادم همین تهران برم دانشگاه آزاد در نتیجه اگه شهرای دیگه هستی مخصوصا شهرای کوچیک یا اینکه کلا شرایط اینکه بری و جای دیگه زندگی کنی رو داری که اصلا نگران نباش

نیکی جان .(اسمت دراصل نیکاس؟ .یا اشتباه گزفتم؟)شما متولد چ ماهی بودییی؟یادمه یمدت خودت تو تامیکامینو ...

اره عزیزم اسمم نیکاست

من خرداد

بله اوایل که اومده بودم سایت 15 سالم بود دیگه 4 سال گذشته😁

عزیزم من خب به تجربی و زیست و اون رشته ها هییییییچ علاقه ای نداشتم رفتم ریاضی... تجربی ده برابر ریاض ...

اول اینکه مرسی ازاینکه اینننن همه وقت گذاشای برام و کلی تایپ کزدی..اره قبولیش اسون تره ولییی من از این حجم از این کتابا ،هنگ کردم .برای ریاضی ک ما توی راهنمایی فقط یدونه رباضی داشتیم‌اما اینجا هندسه،گسسته ،ریاضی و امار ،حسابان داریم..ب بچه های تجربی حسودیم مییشه ک یک کتاب ریاضی   بیشتر ندارن.من اسم هندسع و حسابان و گسسته میاد هنگ میکنم میتزسم استرس میگیرم‌

از الان شروع کردم کتاب فرمول بیست فیزیک و فرنول بیست ریاصی خزیدم‌..سفازش دادم داره میاد..فیزیک سخته  و من سزکلاس فیزیکوریاضی خیلی استرس میگیرم.مخصوصاااا فیزیک.چون  معلم فیزیکمون مارو میاره جلوی تخته.البته خودشم میگه ازتون انتظار ندارم اینقد زود راه بیفنید ...اما من وقای میبینم کلییی از بجها ی کلاسمون یادگرفتن ولی من هنوز بلد نیستم ،حس ناامیدی و خنگ بودن عجیبی بهم میده.اینم بکم توی خونع اصلا نمیخونمو تمرین تکرار نمیکنم.و میکم شاید یخاطر همینه ک دیر یادمیگیرم..از ی طرفم میگم شاید این ی  نشونس ک نرم سمت ریاضی.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
پس در چه صورت ،تجربی بره؟..من خودم بین تجربیو ریاضی موندم

آخه استارتر گفته خواهرش نمی‌تونه بره تجربی، وگرنه اونی که همه رو الف آورده هر چی دوست داشته باشه می‌تونه بره.

از من به تو نصیحت اول مشخص کن تو آینده می‌خوای چه شغلی داشته باشی، بعد انتخاب رشته کن. من خودم چون درسم خوب بود، رفتم تجربی. یه دوست داشتم که از ابتدایی باهاش همکلاسی بودم. اون از همون موقع دوست داشت دکتر بشه، و همون سال اول هم پزشکی قبول شد. چون می‌دونست چی می‌خواد، انگیزه داشت و مسیر هم براش روشن‌تر بود. اما من نه؛ چون علاقه‌ی من تو رشته‌ی ریاضی بود نه تو رشته‌ی تجربی. درس‌های دوره‌ی دبیرستان می‌طلبه که ساعت مطالعه‌ی بالایی داشته باشی، و این نیاز به یه انگیزه‌ی واقعی داره. 

الآن انتخاب رشته اصلا نباید برات هدف باشه؛ که تجربی لول بالاتری داره پس منم برم تجربی، یا اونایی که درسشون خوب نیست میرن انسانی پس من نرم انسانی که فکر نکنن درسم خوب نبوده و... هدف اصلی اون رشته‌ایه که قراره تو دانشگاه بخونی و در آینده بشه شغلت. ببین کدوم رشته تو رو به رشته‌ی موردعلاقه‌ی دانشگاهیت می‌رسونه، همون رشته رو انتخاب کن.

آخه استارتر گفته خواهرش نمی‌تونه بره تجربی، وگرنه اونی که همه رو الف آورده هر چی دوست داشته باشه می‌ ...

مشکلم همیته نمیدونم چی میخام ازخودم ازایندم اززندگیم از شغلم.از درسم..

واس همین خیلی دِلی و یهویی و حِسی دارم میزم ریاضی‌.همرم الف اوردم . و هرجا میرم همه میگن چرااا ریاضی؟ تو ک درست خوبه برو تجربی و اینا‌.از مدیر وومعاون مدرسه ی دبیرستلنی ک میخام برم بگیر تااااااااااااا پسرعمومو .... (پسرعموم همسن منه،)

گیج شدم‌مبگم شاید نتونم تلاش کنم نتونم نهااییارو خوب بدم نتونم کنکور خوب قبلول شم.نتونم شهر خوب و دانشگاه  خوب قبوب شم(، چون برا کسی ک دانشکاه وشهرخوب قبول نمیشه مشاورم گفته صدردصد کار براش پیدا نمیشع) .من میترسم‌استرس دارم وخستم ازهمچی