2777
2789
عنوان

خیلی خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم چند وقته خیلی حساس شدم رو پول.میگم چرا بقیه ایجور زندگی میکنن شادن ..خسته شدم

یکی از دردای من... میفهممت، بعد نگاه میکنم میبینم ادمای بدبخت تر از من تو خیابون میخوابن بیشتر دلم درد میکنه چرا ادما اینقد  بی رحم شدن 

واصبروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ❤️
نه از خودم بیزارم ، همه فرصت هایی داشتم برای رسیدن به آرزو هام رو سوزوندم به بقیه ظلم کردم اذیت شون ...

منم از خودم متنفرم خیلی متنفر... 

شاید واقعاً ما تو دنیایی دیگر زندگی کرده ایم و اینجا جهنم و عذاب ماست...خدایا بسمونه دیگه غلط کردیم. ...

واقعا غلط کردیم خدا غلط کردم، خیلی غلط کردم 

من خودم چند وقته خیلی حساس شدم رو پول.میگم چرا بقیه ایجور زندگی میکنن شادن ..خسته شدم

دقیقا منم💔

امروز رفتم میوه فرشی ته حسابم فقط۲۰۰تومن پول بود نیم کیلوسیب گرفتم..گفتم یه انبه هم بکش ببینم چقدرمیشه پولم نرسید گفتم نمیخوام..میوه فروشه بنده خدا هی میگفت ببر گفتم نه ممنون..خیلی دلم شکست که چرا باید پول یه انبه نداشته باشم

کاش دستم توجیب خودم بود انقد منت شوهرمونمیکشیدم یه قرون بزنه ب کارتم..هی خدا

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
منم از خودم متنفرم خیلی متنفر...

تو هنوز فرصت هایی داری که زندگی تو از چیزی که هست بهتر کنی حتی شده یه ذره 

ولی من نه

قدر فرصت هاتو بدون

تا به نقطه که من رسیدم نرسییی🥲

امید می‌کاشت ، غم می‌رویید 🥲
دقیقا منم💔امروز رفتم میوه فرشی ته حسابم فقط۲۰۰تومن پول بود نیم کیلوسیب گرفتم..گفتم یه انبه هم بکش ب ...

بمیرم برات... واقعا دنیا رو سر آدم خراب میشه...

تو هنوز فرصت هایی داری که زندگی تو از چیزی که هست بهتر کنی حتی شده یه ذره ولی من نهقدر فرصت هاتو بدو ...

میدونی کاش هیچی حالیم نبود کاش احمق بودمو هیچی نمیفهمیدم از این دنیا خوش به حال اوناییکه از این دنیا هیچی عین خیالشون نیست ...

بمیرم برات... واقعا دنیا رو سر آدم خراب میشه...

خدانکنه عزیزم❤️

اره واقعا..شوهرم پول داشته باشه برام میزنه ولی خودم وغرورم نمیزاره همش بهش بگم

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
خدانکنه عزیزم❤️اره واقعا..شوهرم پول داشته باشه برام میزنه ولی خودم وغرورم نمیزاره همش بهش بگم

چرا غرور وقتی حقته وقتی بهش نیاز داری برده نیستی همسرشی! دخل و خرج خونه رو هم خانوم بههتر از آقا میدونه واقعا درک نمیکنن؟

میدونی کاش هیچی حالیم نبود کاش احمق بودمو هیچی نمیفهمیدم از این دنیا خوش به حال اوناییکه از این دنیا ...

اوهوم🥲

ولی. بیا زندگی رو جدی نگیریم فرض کنیم داریم خواب میبینیم 

دیدی وقتی تو خواب میفهمی که این یه خوابه ، سعی میکنی ازش لذت ببری و خودتو ناراحت نکنی مثلا ، تا  وقتی که بیدار بشی ؟

باید همین جوری هم زندگی کنی ، فقط دنبال لذت بردن و خوشحال بودن باشی ، الکی حرص نخوری ،غصه نخوری چون این احساسات همش پوچه و موقت

خیلی باید خودتو تمرین بدی تا این طرز فکر رو وارد زندگیت کنی 

امید می‌کاشت ، غم می‌رویید 🥲
اوهوم🥲ولی. بیا زندگی رو جدی نگیریم فرض کنیم داریم خواب میبینیم دیدی وقتی تو خواب میفهمی که این یه خ ...

نمیشه نمیتونم نبینم آدمارو نمیتونم ، خیلی احساس غریبی میکنم هیشکی خوب نیست هیشکی مهربون نیست هیشکی قابل اعتماد نیست همه به شیطان میگن لبیک خستم کردن خستهههه