2777
2789

بچه ها من رلمو خیلی دوست دارم تا امروز براش متن عاشقانه فرستادم گفت از کجا میدونی من تورو میخوام؟ 

از کجا میدونی میخوام تورو بگیرم؟ یا از کجا میدونی کراش دیگه ای ندارم؟ 

منم گفتم تو قول دادی وقتی رابطه داشته باشیم ولم نکنی گفت من با خیلیا رابطه جن.. داشتم بعد منم هیچی نگفتم گفت نمیخوای چیزی بگی منم بحثو عوض کردم گفتم امروز که اومدی جام بیا کش دختر عموتو بدم برو بهش بده دیگه نشد بیاد فکر کرد میخوام مثل قبلن بهش بگم چه بد شد نتونستی بیای جام ولی من بحثو عوض کردم گفتم به دختر عموت بگو کشو فردا شب برات میارم هنو چیزی نگفته به نظرتون کارم درسته همینجوری ادامه بدم اون پشیمون میشه از حرفش؟ 

هیچوقت این حرفارو نمیزم نمیدونم امروز چکار شده بود😔

میشه ۳تاقل هوالله بخونیدبرام،مشکلی برام پیش اومده انشالله تا اربعین ختم به خیربشه،اگه خوندیدلایک کنیدلطفا♥️🥺

اگه بین دو انتخاب مردد بودی شیریاخط بنداز ، مهم نیست شیربیاد یاخط مهم اینه وقتی که سکه داره تو هوا میچرخه میفهمی دلت بیشتر میخواد شیربیاد یا خط ...

تاپیک آخرم حتما نظر بدید🙏🥹

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم همینکار درسته

یه چندسال دیگه بمون پیشش یه درجه غار علیصدر که رسیدی انشالله به امید پروردگار میاد میگیرتت

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

اره عزیزم همینکار درستهیه چندسال دیگه بمون پیشش یه درجه غار علیصدر که رسیدی انشالله به امید پروردگار ...

،😂😂😂😂عوضی 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

اسی خواهشا تا کاملا غرق نشدی بیا بیرون بسه دیگ چقد ب ابن پسرا سرویس می‌دید اونم در ازا هیچ تو لیاقت کسی داری وجودت رو بخواد ن بدنت مگ قحط آدم خودش داره میگه من چه لاشی هستم بسه دیگ 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁