2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۰۰ تا گلم دعا کن منم حاجت روا شم یه شوهر خوب کنم عاشق هم باشیم ،مردم از تنهایی

ممنونم ازت عزیزم ایشالا بحق خانم فاطمه یه کیس عالی سر راهت قرار بگیره 

ایشالا ، حضرت فاطمه اگه بخاد میشه خدا ب حرفش گوش میده منتها نمیدونم چرا منو قابل نمیدونه

میدونه هر چیزی وقتی داره ماها عجولیم پنج سال بود مامان نمیشدم هر کی بعد من ازدواج کرده دوتا یا یدونه بچه داره از زمین و زمان گله میکرد بعد پنج سال دوماه پیش رفتم برای آی وی اف اقدام کنم کارای یونو تیناشو میکردم که شروع کنم فهمیدم تو دلی دارم 🥺🥺🥺🥺🥺 الان ده هفتمه 

عزیزم ۱۰ تا دادم دعا کن حاجت بگیرم💔🙂

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

میدونه هر چیزی وقتی داره ماها عجولیم پنج سال بود مامان نمیشدم هر کی بعد من ازدواج کرده دوتا یا یدونه ...

ایشالا سالم و صالح باشه الحمدلله مادرا پاک هستن خدا روشون حساب کرده ک بچه بهشون داده واسه منم دعا کن عزیزدلم

یا حسین
میدونه هر چیزی وقتی داره ماها عجولیم پنج سال بود مامان نمیشدم هر کی بعد من ازدواج کرده دوتا یا یدونه ...

مبارک باشه🥹🩷🩵

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤