2777
2789

دوستان منو یه آقایی از دانشگاه همو میشناسیم،تااینکه بعد از دانشگاه داشتیم با هم اوکی می‌شدیم تا توی یه دعوایی من گفتم تو کراشم بودی و از اونجا همه چی خراب شدو  خیلی خودشو دست بالا گرفت ،هستید بقیشو بگم؟

سه سال ما با هم مدام. در حال قهر و آشتی بودیم و از جاهای دیگه بهم خبر می‌رسید با هر دختری که حتی خوبم نیست بهتر از من رفتار می‌کنه ،حتی یه بار تو مدت قهرمون با فیک داغون امتحانش کردم با عکسای بسیار بد،پاشد رفت دنبال دختره ولی تا حالا یه بارم دنبال من نیومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینکه آخرین باری که همو دیدیم من از رفتارش از دست بالا گرفتنش عصبی شدم در ماشینو کوبیدم بهم و وسط راه پیاده شدم،میدونم خیلی تباهم ولی بعدش دیدم آنفالوم کرده و چتامونم پاک کرده با گریه بهش زنگ زدم و اونم باز گف همونجا وایسا اومد دنبالم🥲🥲

بعد از کلی دادو بیداد از دلم دراوردو گف نباید درو میکوبیدی میرفتی مگه من چیکارت کرده بودم،همه اینا مفصله ولی دارم کلی میگم که تموم شه،آشتی کردیم و حتی منو بوسید و رسوند خونه و رفت ،بعد از اون بهش پیامی ندادم تا چندد بار که استوری گذاشتم دیدم طبق معمول ریپلای نمیکنه ،بهش پیام دادم که خیلی دیر جوابمو داد و یک هفته بعدش منو از فالوراش ریموو کرد،هر چقدر بهش پیام دادم که مشکلت چیه خب بگو اصلا پیامارو سین نمی‌زد چ دو طرفه پاک میکرد و بعدشم منو از همه جا بلاک کرد😑😑

ببخشید طولانی شد  🥲🥲دو هفته بعدشم منو آنبلاک کرد ولی پیامی نداده ،اصلا نمی‌دونم در حالی که مقصر نبودم چرا این کارارو کرد و اگه نمی‌خواست پیام بده اصلا چرا آنبلاک کرد