2777
2789
عنوان

استخدامی ارتش نیروی زمینی بانوان

177 بازدید | 8 پست

یکبار دیگه هم  میگم حالا هرطور خودتون میدونید ارتش آخرین بار سال 1401 مهر ماه نیروی زمینی خانم گرفت احتمالا امسال همین موفقه از سال درخواست میده زمانش کوتاهه شرایطشو قبلا گفتم هر وقتی ثبت ندارند برا خانم ها 

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 
ببخشید عزیزم از کجا میتونم دفترچه‌ی ۱۴۰۱ و دانلود کنم؟ لینکی چیزی داره بذارید برام لطفا؟

باشه اگه دفترچه رو پیدا کردم حتما میفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم. خودم الان سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد. همه بهم میگن ارتش خانوم استخدام نمیکنه،مگه پرستار و کاد ...

آخرین بار سال 1401 استخدام کرد

ممنونم. خودم الان سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد. همه بهم میگن ارتش خانوم استخدام نمیکنه،مگه پرستار و کاد ...

چرا استخدام میکنه حتا تکاور هم داریم

ممنون میشم دفترچه یا عکسی چیزی از اون دفترچه از اون بخش برام بفرستی. خیلی ضروریه که برای یکی بفرستمش ...

دفترچه آخه چنتا دفترچه داه

دفترچه آخه چنتا دفترچه داه

ببین من امروز خودم دنبال این قضیه بودم که اتفاقی تاپیکتو دیدم. میخوام اون بخشی که برای استخدام بانوان نوشته رو به یکی نشون بدم. توی گوگل از اون دفترچه چیزی پیدا نکردم. برای همین گفتم اگه شما میتونی برام خود اون دفترچه رو بفرستی، یا از بخش استخدام بانوانش برام عکس بفرستی. بازم ممنونم ازت عزیزم.