2777
2789

آیا همسرتون بهترین موردی بود که برای شما پیش اومد یا نه فکر می‌کنید انتخاب بهتری هم برای شما بود که ازش گذر کردین

تو دانشگاه یه پسر خیلی خوب و با شخصیت بود می‌رفت سرکار بعد کارش میمومد دانشگاه همه دخترا نگاش میکردن اما اون خیلی مغرور بود و سر به زیر

از من خوشش اومده بود اومد به یکی از دخترای کلاس گفت اونم الکی گفت نه نامزد داره به منم نگفت.بعد یه مدت داداش همین دختر اومد خاستگاریم باهم ازدواج کردیم حالا دختره که خواهرشوهم میشه بعد چند سال بهم گفت خیلی دق کردم واقعا از کارش ناراحتم پسره شغل عالی قیافه همه چیش عالی بود فامیلای دور شوهرم میشه همیشه تو عروسیا میبینمش دق میکنم پسره خیلی سنگینه

تو دانشگاه یه پسر خیلی خوب و با شخصیت بود می‌رفت سرکار بعد کارش میمومد دانشگاه همه دخترا نگاش میکردن ...

وااای من به جات حرصم گرفت عجب آدمایی پیدا میشن توروخدا ببینا پسره هم حداقل مستقیم میومد سوال میکرد یا یه آدم مورد اعتماد میفرستاد ازت بپرسه البته شایدم صلاحت توی همسر خودت بوده چی بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=347490979]وااای من به جات حرصم گرفت عجب آدمایی پیدا میشن توروخدا ببینا پسره هم حداقل مستقیم میومد سوال میکرد ی ...[/QU .دیگه چند بار تا دم درمون اومده بود تعقیبم کرده بود اما اون خواهرشوهرم از حسودی که از خودش خاستگاری نکرده بود گفته اصلا حرفشم نزن نامزد داره.همسرمم آدم خوبیه اما سختی زیاد کشیدم تا اخلاقش درست شد