2777
2789
عنوان

نمیدونم با آینده چیکار کنم

180 بازدید | 21 پست

من ترم آخر دانشگام

بعدش نمیدونم باید چیکار کنم

از یه طرف نمیخوام خونه بمونم واقعا روح و روانمو داغون میکنن بهترین ایده اینه ک ادامه تحصیل بدم برا ارشد شهر دیگه قبول شم ازین خونه برم

از یه طرف پول مهمتره دلم میخواد کار کنم پول درارم که اونم خیلی بعیده بابام بذاره برم شهر دیگه سر کار در نتیجه مجبورم خونه بمونم

نظرتون چیه؟ یکم همفکری و راهنمایی میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر خودتون برو سرکار ، رشته ات مگه چیه که کار کمه براش ؟

آره اینجا براش کار نیس تقریبا

شیمی خوندم

بعدم من دلم میخواد خونه نباشم 

واقعا روح و روانم داغون میشه اینجا

آره اینجا براش کار نیس تقریباشیمی خوندمبعدم من دلم میخواد خونه نباشم واقعا روح و روانم داغون میشه ای ...

دل که خیلی چیزها رو میخواد ، دل رو ول کن ، انشاالله آزمونهای آموزش و پرورش باشه ، شرکت کنی و قبول بشی. 

اره کاملا درک کردم

میدونی چی خیلی بده

اینکه من میشینم فکر میکنم خب فلان کار کنم خودمو نجات بدم ازینجا

بعد میگم پس مامانم چی پس خواهرم پس این پس اون

بلد نیستیم از خونه دل بکنیم

فکر میکنیم باید همه رو باهم نجات بدیم

بعد با همین فکر عذاب میکشیم و خودمون رو هم نجات نمیدیم

یعنی میگی برم سرکار بهتره تا ادامه تحصیل؟

اگه کار خوب گیرت بیاد ، بهتره ، مدرک الکی میخواهی چکار ، ادامه تحصیل در حین سرکار رفتن هم میسر هست. 

خیلی ها همینطور مدرک بالاتر گرفتن. 

بستگی به خودت و شرایط داره. اگه با ارشد خوندن احتمال استخدام بهتر و بیشتره اول درس بخون. 

منم مهندسی شیمی خوندم هردوشون آینده کاری خوبی ندارن دنبال مهارت باش

سعی کردم برنامه هایی که مرتبط با رشته م هس رو یاد بگیرم

اکسل .گوسین .گوس ویو . کم درا . مستر نوا و...

ولی برا کار تو رشته خودم باید برم شهرای دیگه