2821
2789

خطاب به اونی که گفت "خداروشکر می کنم فقط که بچم سفید شد و بدم میاد از بچه خواهرشوهرم که سبزه است و نگاهش می کنم بدم میاد!"

خجالت نمیکشید واقعا که به گروه بزرگی از ادمها دارید با طرز فکر احمقانه اتون توهین میکنید.

سفیدی و سبزگی حتی فضیلتی در زیبایی ظاهری نیست.

چشم درشت مژه قشنگ لب قلوه ای و زیبا بینی زیبا و... 

تناسب و... مهمه!

متاسفم برای طرز تفکر بعضیا که تو عهد قاجار مونده!

شما تجسم کامل فقر فرهنگی هستید.

هنوز هم سفیدی فضیلته؟!

والا تتمه تفکرات قاری بعد نسلهای متمادی دیگه تو دهه شصت هفتاد منقرض شد!!!!

که چون دختر درباری ها سرخ و سفید و فربه بودن آفتابو نمیدیدن و از جاشون تکون نمیخوردن شده بود ملاک خفنی!

زشته واقعا اول از همه همه چیز زیبایی ظاهری نیست دوم از همه زیبایی هم اصلاااا ربطی به سفیدی و سبزگی و گندمی و برنزه و شکلاتی نداره!

الان اتفاقا سبزه ها برنزه ها با اندام کشیده و متناسب خیلیم جذااابن

حتی با موهای پرکلاقی و چشم و ابروی مشکی خودشون یک جور جذابیت خیلی چشمگیری دارن.البته نه که تنها نوع جذابیت و زیبایی باشن‌

تو رو خدا اینقدر عقب مونده نباشه رفتارتون زشته!

والا من آدم بی مهر و زشت اما سفید کم ندیدم آدمهای سرد مزاج و کم انرژی و بیحال و بی مهر

.از اونور ادمی که پوستش روشن باشه و زیبا باشه(ولی باز همشون خونسردن اما خب  زیبایی و مهر داشتن یه چیزدیگست )

از اونطرف به وفور آدمهای هات و جذاب با پوست تیره دیدم... اتفاقا خیلیم خواهان دارن حتی یکنفر دیدم رنگش تقریبا شکلاتی بود ژنتیکی بعد خیلییی جذاب و خوشگل بود و کلی خواستگار داشت 

و خیلیا هم سبزه زشت دیدم.

اتفاقا پوست تیره روی اندام کشیده و صورت زیبا شخص رو گرم و هات نشون میده.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

چن خط اول رو خوندم فقط ،این افراد انقد ک سطح فکری‌ و فرهنگیشون پایینه و درک و دیدشون به دنیا و زندگی سطحیه ک اصلا نباید حرفشونو جدی گرفت ک 

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا بخاطر چیزایی که دست خودمون نبوده بالا یا پایینمون نبرید مرسی 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡

راستش از نظر من زیبایی سلیقه ای و به نظرم اگر یه نفر برای خیلیا خوشگله شاید از نظر شخصی زشت باشه و این یه حقیقته سفیدی قشنگ تره ولی اینکه بگی سبزه باشی دیگه زشتی واقعا شعور طرفو نشون میده اونی که سبزه فقط نیازه رنگای درست رو برای خودش اجرا کنه همین

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

😂شمام که سفیدا رو کوبیدی

اگه با دقت بخونید نوشتم هیچکدوم ربطی به زیبایی نداره 

از همه نوع زشتی و زیبایی دیدم.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

تجسم کامل فقر فرهنگی

این رو خیلی قشنگ گفتی

احسنت 👌👌👌

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸